ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ σημασίας ο αγώνας για την Ομόνοια απέναντι στην Αϊντχόφεν

ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ σημασίας ο αγώνας για την Ομόνοια απέναντι στην Αϊντχόφεν

Με αντίπαλο την Ολλανδική Αϊντχόφεν, συνεχίζει απόψε την προσπάθεια της στους ομίλου του Europa League η Ομόνοια Λευκωσίας. Ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 22:00 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision.

Ιστορικής σημασίας ο αποψινός αγώνας για την Ομόνοια αφού ειναι ο πρώτος εντός έδρας σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργανώσης. Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων, η Ομόνοια θέλει απόψε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνει διεκδικητική στον όμιλο μέχρι το τέλος.

Ως την πιο δυνατή ομάδα που αντιμετώπισε μέχρι στιγμής η ομάδα του, χαρακτήρισε την Αϊντχόφεν ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπέργκ στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, στέλλοντας παράλληλα το μηνυμα πως, η Ομόνοια θα προσπαθήσει να είναι ανταγωνιστική σε όλους τους αγώνες, διεκδικώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαιτητής ορίστηκε ο Λιθουανός Donatas Rumšas.

Στον άλλο αποψινό αγώνα του ομίλου, η Γρανάδα υποδέχεται επίσης στις 22:00 τον ΠΑΟΚ.

Η Γρανάδα προηγείται στη βαθμολογία με 3 βαθμούς αφού στην πρώτη αγωνιστική νίκησε με 2-1 εκτός έδρας την Αϊντχόφεν. Ομόνοια και ΠΑΟΚ έχουν από ένα βαθμό και η Ολλανδική ομάδα, μηδέν βαθμούς.

Πηγή: www.cfa.com.cy

The post ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ σημασίας ο αγώνας για την Ομόνοια απέναντι στην Αϊντχόφεν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top