ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mπεργκ στη Cytavision: «Θα κάναμε αλλαγή και δεν μας επιτράπηκε – Παρά την ήττα κάναμε ένα βήμα στην Ευρώπη»

Mπεργκ στη Cytavision: «Θα κάναμε αλλαγή και δεν μας επιτράπηκε – Παρά την ήττα κάναμε ένα βήμα στην Ευρώπη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision, μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και την Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο προπονητής της Κυπριακής ομάδας, Χένινγκ Μπεργκ.

Αναλυτικά:

«Ξέρουμε πως είναι να κερδίζεις στο τελευταίο δευτερόλεπτο… Όμως το να χάνεις είναι πολύ άσχημο συναίσθημα. Ήταν ίσως το καλύτερο μας ματς στην Ευρώπη φέτος και είναι δύσκολο που δεν πήραμε τίποτε. Θα κάναμε αλλαγή και δεν μας επιτράπηκε παρόλο που βγήκε η μπάλα και είναι εκνευριστικό. Η PSV είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μας πίεσε πολύ στο τέλος, φάνηκαν και λίγο τυχεροί με την κόντρα. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, οι παίκτες τα πήγαν πολύ καλά… Είναι δύσκολο όταν προηγείσαι και τελικά δεν παίρνεις τίποτα. Θα θέλαμε να κάνουμε την αλλαγή, δεν μπορέσαμε και ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα και φτιάξαμε ευκαιρίες, δείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και είναι ακριβώς αυτό που θέλουμε. Είναι ένα βήμα στη θετική κατεύθυνση. Παρόλο που χάσαμε κάναμε ακόμα ένα βήμα στην Ευρώπη απόψε. Κάναμε πολλά καλά πράγματα».

Για τον αγώνα στο Κυπριακό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό: «Συνηθίζουμε πλέον αυτό το πρόγραμμα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα και πρέπει να βγάλουμε μια πολύ καλή εικόνα στο επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι φυσιολογικό να παίζουμε κάθε μερικές μέρες αλλά το κάνουμε από την αρχή της σεζόν και το συνηθίσαμε».

 

The post Mπεργκ στη Cytavision: «Θα κάναμε αλλαγή και δεν μας επιτράπηκε – Παρά την ήττα κάναμε ένα βήμα στην Ευρώπη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top