ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τον πάει… «ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ή σε «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ο Μακάρθι;

Θα τον πάει… «ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ή σε «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ο Μακάρθι;

Βγάζει μάτι από το ξεκίνημα της σεζόν, ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι μια «άρρωστη» ομάδα. Το διαπίστωσε από πρώτο χέρι χθες, ο Μικ Μακάρθι, ο οποίος εκτός απρόοπτου θα διαδεχθεί τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Τα «συμπτώματα» που ταλαιπωρούν τον ΑΠΟΕΛ έχουν αναλυθεί πολλές φορές τον τελευταίο καιρό. Η… πρωτοφανής για το εκτόπισμα της Λευκωσιάτικης ομάδας βαθμολογική θέση, αντικατοπτρίζει βασικά και τις φετινές της δυνατότητες.

Αν και εφόσον ο Ιρλανδός τεχνικός, δώσει τα χέρια με τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη, προκύπτει το εξής ερώτημα:

Θα επιχειρήσει να κάμει «χειρουργική επέμβαση» ή θα… περιοριστεί προς το παρών (μέχρι τον Ιανουάριο) σε «φαρμακευτική αγωγή»;

Παρουσιάζει ενδιαφέρον αν θα επιχειρήσει βαθιές τομές από τώρα, δίδοντας περισσότερη σημασία και σε παίχτες που ήταν «ξεχασμένοι» επί Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλάζοντας εντελώς την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας ή θα προσπαθήσει να σώζει ότι σώζεται με πιο συντηρητική πολιτική;

Η χρονιά είναι χαμένη, αφού μετά το χθεσινό αποτέλεσμα, μοιάζει ουτοπικό να πει κάποιος ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί για το όγδοο συνεχόμενο. Δεν ισχύει το ίδιο, για την προσπάθεια να σώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, παρότι πρέπει να διορθωθεί προσεχώς (σε ικανοποιητικό βαθμό) η προβληματική εικόνα της ομάδας.

Ενδιαφέρον θα έχουν πάντως, οι προγραμματικές δηλώσεις του Μικ Μακάρθι, όταν θα του δώσει τα κλειδιά του Αρχαγγέλου ο πρόεδρος Πετρίδης. Όχι μόνο για τους φετινούς στόχους, αλλά κι αν τον έφεραν για να τοποθετήσει σε άλλα «καλούπια» (απ’ αυτά που συνηθίσαμε) την ομάδα. Σε μια εποχή, που το χρήμα στον ΑΠΟΕΛ, δεν «ρέει άφθονο».

The post Θα τον πάει… «ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ» ή σε «ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ» ο Μακάρθι; appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top