ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ για την ισοπαλία – “Χτυπούσαν τα KΕΦΑΛΙΑ τους στον τοίχο” στο φινάλε

ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ για την ισοπαλία – “Χτυπούσαν τα KΕΦΑΛΙΑ τους στον τοίχο” στο φινάλε

Στεναχωρημένοι είναι στον Απόλλωνα που δεν έφυγαν με το τρίποντο από την έδρα του ΑΠΟΕΛ.

Υπό άλλες συνθήκες, θα τους ικανοποιούσε ένας βαθμός σε ντέρμπι εκτός έδρας, όμως με την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα της Λευκωσίας (δεν ήταν πολύ διαφορετική χθες), θεωρούν ότι έχασαν μια μεγάλη ευκαιρία για συνέχιση της νικηφόρου πορείας τους.

Για την πικρή γεύση που τους αφήνει το αποτέλεσμα, λαμβάνονται υπόψη το ότι ήταν «αφεντικό» στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας παρά πολλές ευκαιρίες (βρήκαν σε πολύ καλή βράδια και τον αντίπαλο πορτιέρε), ιδιαίτερα στην επανάληψη. Όπως και το ότι ο ΑΠΟΕΛ… ενάμιση φάση τους έκανε όλο το ματς και τους έβαλε γκολ.

Όσοι μπήκαν στη διαδικασία, να δουν ξανά τα στιγμιότυπα του ματς, ενδεχομένως να… “χτυπούσαν το κεφάλι τους στον τοίχο”, όταν είδαν την ευκαιρία του Ισπανού Αγκίρε στο φινάλε.

Δικαιολογημένα στον Απόλλωνα, μιλούν για πέναλτι που δεν τους έδωσε στο 89’ ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου. Η προσπάθεια του Μερκή να αποτρέψει τον Γιούστε να διεκδικήσει τη μπάλα, ήταν αντικανονική. Λανθασμένα δεν έδειξε την άσπρη βούλα, ο νεαρός ρεφ.

Έχασε δυο βαθμούς, μετά από τους δυο που απώλεσε στην πρεμιέρα με τη Δόξα ο Απόλλωνας, υπάρχει περίπτωση σήμερα να… κατέβει από την κορυφή, αν η Ανόρθωση κερδίσει στην Καρμιώτισσα. Όμως, έδειξε ξανά ότι έχει τα εχέγγυα και το μέταλλο να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή.

Δυνατοί ανταγωνιστές του, σε αυτή τη «μάχη», ενδεχομένως να μην είναι μόνο η Ανόρθωση και η Ομόνοια, αλλά και η συμπολίτισσα τους η ΑΕΛ. Θα την αντιμετωπίσουν τέλος Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής. Πριν απ’ αυτήν, έχουν Καρμιώτισσα εντός και ΑΕΚ εκτός.

EΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

-Ο Γιάννης Γιαννιώτας ετοιμαζόταν να μπει αλλαγή (σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της Cablenet), αλλά ένιωσε «τσίμπημα» στην προθέρμανση και είπε στον Αυγουστή ότι δεν μπορούσε. Μετατέθηκε για… παρακάτω η επιστροφή του στην δράση. Εκτός αποστολής ήταν ξανά ο Νταμπό.

-Ο Λάρσον έμεινε εκτός αποστολής, επειδή ήταν τραυματίας. Αν και δεν γνωστοποιήθηκε κάτι επίσημα, η πληροφόρηση που έχουμε εμείς, είναι ότι 3-4 πριν το ματς, είχε νιώσει ενοχλήσεις ο Σουηδός επιθετικός.

The post ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ για την ισοπαλία – “Χτυπούσαν τα KΕΦΑΛΙΑ τους στον τοίχο” στο φινάλε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top