ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πήγαν για βόλτα» και βρήκαν το μπελά τους – Έμπλεξαν όταν βρέθηκαν στο δρόμο οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Πήγαν για βόλτα» και βρήκαν το μπελά τους – Έμπλεξαν όταν βρέθηκαν στο δρόμο οι Αρχές

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), εντόπισαν λίγο μετά τις 23:00 χθες βράδυ (04/11), αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, να κινείται ύποπτα σε περιοχή της Λεμεσού.

Μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησαν να το ανακόψουν για έλεγχο, με αποτέλεσμα ο οδηγός να σβήσει τα φώτα πορείας του, να αναπτύξει ταχύτητα, προσπαθώντας να διαφύγει. Το εν λόγω όχημα ανακόπηκε τελικά, σε άλλη περιοχή της Λεμεσού, αφού προηγουμένως συγκρούστηκε με τρία αστυνομικά οχήματα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 43χρονος, συνοδηγός 38χρονος και επιβάτες στα πίσω καθίσματα ακόμη τέσσερα άτομα, ηλικίας από 21 μέχρι 27 ετών. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι ο 43χρονος οδηγούσε με στερημένη άδεια οδήγησης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα έξω από το όχημα ανευρέθηκαν στο έδαφος 12 νάιλον συσκευασίες με μπεζ σκόνη, που πιστεύεται, ότι είναι ηρωίνη, βάρους 1.2, για την οποία 27χρονος παραδέχθηκε, ότι είναι δική του. Στον 43χρονο οδηγό διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με θετική ένδειξη, ενώ ο 27χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Και τα έξι πιο πάνω πρόσωπα, καταγγέλθηκαν εξωδίκως για αδικήματα του περί λοιμοκάθαρσης νόμου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσό) και η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE