ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λούφτνερ: »Η Ομόνοια πρέπει απλά να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο» – Το κλειδί της επιτυχίας, η αξέχαστη στιγμή και οι εμπειρίες

Λούφτνερ: »Η Ομόνοια πρέπει απλά να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο» – Το κλειδί της επιτυχίας, η αξέχαστη στιγμή και οι εμπειρίες

Συνέντευξη του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Μίκαελ Λούφτνερ, φιλοξενεί το «Match Programme» του αποψινού (19:55) αγώνα με αντίπαλο τη Γρανάδα, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ερώτηση: Πως νιώθετε που φέρατε την Ομόνοια για πρώτη φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης;

Απάντηση: «Ήταν ένας μεγάλος στόχος για τον σύλλογο να βρεθεί για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο. Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό για να προκριθούμε και έτσι νιώθουμε πολύ ωραία, περήφανοι και ικανοποιημένοι».

Τι σημαίνει για την Ομόνοια η παρουσία σε ευρωπαϊκό όμιλο;

«Είναι η πρώτη φορά που η Ομόνοια μπαίνει σε ευρωπαϊκό όμιλο, άρα νομίζω πως για τον σύλλογο είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Πάντα την πρώτη φορά τη θυμάσαι για πάντα».

Πως κρίνεις τον όμιλο που κληρώθηκε η ομάδα μας;

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με σπουδαίες ομάδες για αντιπάλους. Γι’ αυτό τον λόγο παίζουμε ποδόσφαιρο, για να αγωνιζόμαστε απέναντι σε μεγάλες ομάδες και να κερδίζουμε εμπειρίες».

Πως νιώσατε εσείς οι ποδοσφαιριστές στο πρώτο παιχνίδι της Ομόνοιας σε αυτή τη διοργάνωση;

«Νιώσαμε ωραία, όμως από την άλλη νιώσαμε άτυχοι που πήραμε μόνο ένα βαθμό. Ήταν ένας εκτός έδρας βαθμός όμως, άρα ήταν καλή αρχή για εμάς».

Τι θυμάσαι περισσότερο από τη διαδρομή που μας έφερε στους ομίλους;

«Φυσικά τα πέναλτι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Ήταν μια αξέχαστη στιγμή, που μας έδωσε την πρόκριση στους ομίλους».

Ποιο πιστεύεις ότι ήταν το κλειδί που έφερε αυτή την επιτυχία για την ομάδα;

«Είναι ένας συνδυασμός από πολλά πράγματα μαζί. Οι προπονητές, το προσωπικό, οι ποδοσφαιριστές, ο κόσμος με τη θετική του ενέργεια, όμως το κυριότερο ήταν το ομαδικό πνεύμα».

Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται η Ομόνοια για να μπορέσει να έχει σταθερή παρουσία σε ευρωπαϊκούς ομίλους;

«Η Ομόνοια πρέπει απλά να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο όπως πέρσι και φέτος. Γίνεται πολύ καλή δουλειά που πρέπει να συνεχιστεί, έτσι ώστε η ομάδα να έχει επιτυχίες».

The post Λούφτνερ: »Η Ομόνοια πρέπει απλά να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο» – Το κλειδί της επιτυχίας, η αξέχαστη στιγμή και οι εμπειρίες appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top