ΚΥΠΡΟΣ

Το σκέφτεται ο Φινκ, αλλά...

Το σκέφτεται ο Φινκ, αλλά...

Ότι ο ΑΠΟΕΛ θα παραταχθεί με διαφορετική ενδεκάδα στο αυριανό ντέρμπι «αιωνίων», σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ανόρθωση, είναι δεδομένο, μιας και ο Λάνιγκ είναι τιμωρημένος.

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι κατά πόσο ο Φινκ θα προχωρήσει σε περισσότερες από μια αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χιώτης με τους Σέρτζιο και Ρίισε στα δύο άκρα. Αμορίν και Καρλάο θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, την θέση του Λάνιγκ θα πάρει πιθανότατα ο Βινίσιους, αν και είχε κάποια προβλήματα μέσα στην εβδομάδα, τα οποία ίσως του στερήσουν την φανέλα βασικού. Ο σίγουρος είναι ο Μοράις, ενώ Χαραλαμπίδης και Εφραίμ θα διατηρηθούν πιθανότατα στα δύο «φτερά». Πιο μπροστά τους ο Ντε Βινσέντι με τον Τζιμπούρ στην κορυφή.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως έτοιμος να ξεκινήσει το παιχνίδι είναι και ο Αλωνεύτης, που αγωνίστηκε ως αλλαγή την περασμένη εβδομάδα. Ο Σέρινταν βρίσκεται επίσης στην αποστολή αλλά δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα.

Αρκετές χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να βρεθούν αύριο στο ΓΣΠ, ενώ υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Φινκ είναι τυπικά γηπεδούχος στο ματς και έχει στη διάθεση της τρεις κερκίδες.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Αντώνης Χριστοδούλου.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top