ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαήλ: «Πελώρια νίκη – Στο σύνολο του παιχνιδιού, δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο»

Μιχαήλ: «Πελώρια νίκη – Στο σύνολο του παιχνιδιού, δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο Τσίρειο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Καρμιώτισσα, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, μία ομάδα αήττητη που παίζει το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε αρκετά διαστήματα καλά και καλές ευκαιρίες.

Ο Απόλλωνας μας πίεσε σε κάποιες στιγμές, όμως στο σύνολο του παιχνιδιού, δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο. Το μόνο που έχω να πω για αυτά τα παιδιά, είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ, η προσπάθεια που γίνεται είναι πελώρια και είναι ένα τρίποντο πολύ μεγάλο για εμάς.

Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, την ευκαιρία για να πάρουμε ανάσες και περιμένουμε και κάποιους παίκτες να επιστρέψουν από τραυματισμό, για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο που έχουμε.

Να ευχηθώ καλή συνέχεια στο φίλο μου Σωφρόνη και στην ομάδα του Απόλλωνα».

Για το αν περίμενε την αποψινή εικόνα του Απόλλωνα, όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι, είπε:

«Δουλέψαμε αρκετά μέσα στο γήπεδο, στις προπονήσεις. Σίγουρα ο Απόλλωνας είναι πιο επιθετική ομάδα, πιεστήκαμε, ωστόσο, πάρα πολύ σωστά μπορέσαμε να κρατήσουμε όσο το δυνατόν γινόταν, μακριά από την περιοχή μας τον Απόλλωνα και με τη σειρά μας νομίζω ότι είχαμε εμείς τις πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες».

Για την πορεία της Καρμιώτισσας, παρά το χαμηλό μπάτζετ της ομάδας:

«Οι εμφανίσεις της ομάδας μέχρι στιγμής, είναι λόγω συνόλου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δουλέψαμε πάρα πολύ, προσπαθώντας με το μικρό μπάτζετ που είχαμε, να βρούμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να δώσουν αυτά που θέλαμε. Δεν είναι μόνο με τις μεγάλες ομάδες που πάει καλά η Καρμιώτισσα, πάει αρκετά καλά σε όλες τις αγωνιστικές. Σίγουρα έχουμε χτίσει μία ομάδα, η οποία θα βλέπουμε στα μάτια τον κάθε αντίπαλο, χωρίς να σκεφτόμαστε ποιος είναι αυτός».

The post Μιχαήλ: «Πελώρια νίκη – Στο σύνολο του παιχνιδιού, δίκαια πήραμε αυτό το τρίποντο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top