ΚΥΠΡΟΣ

Κάτι χρωστούν...

Κάτι χρωστούν...

Τέλος στα κακά αποτελέσματα θέλει να βάλει σήμερα ο Απόλλωνας κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Ο Τον Κάανεν θέλει να πετύχει τη πρώτη του νίκη και να βάλει πλώρη για τον τίτλο στην επόμενη αγωνιστική με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. Δύσκολο το έργο των γαλάζιων, με 9 απουσίες στη Λάρνακα.

Ο κόσμος το ξεκαθάρισε, «θέλουμε το πρωτάθλημα» και οι παίκτες του Απόλλωνα φαίνεται να πήραν το μήνυμα. Η ποιότητα της ομάδας της Λεμεσού ακόμα και με τις απουσίες είναι δεδομένη, γι“ αυτό και η πίστη στη νίκη. 

Εκτός για τον Απόλλωνα είναι οι: Βασιλείου, Αντράντε, Ρομπέρ, Τουράμ, Γκιέ, Αγγελή και Στογιάνοβιτς. Ο Κάανεν υπολογίζει πολλά στους Σανγκόι και Παπουλλή οι οποίοι θα επωμιστούν το βάρος της επίθεσης. 

Το πάθος παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοιου είδους αγώνες με τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Μερκή να δίνει το σύνθημα. Οι του Απόλλωνα θέλουν να φύγουν με το διπλό και ελπίζουν η Ομόνοια να κάνει πάλι το θαύμα της κόντρα στον ΑΠΟΕΛ προκειμένου να βρεθούν ξανά πρώτη. 

Μια πιθανή εντεκάδα θα αποτελείται από τους: Βάλε, Ν. Λόπες, Στυλιανού, Μερκής, Ουόν, Χαμτανί, Μεριέμ, Ρόσα, Χ. Λόπες, Παπουλής, Σανγκόι

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top