ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σεραφείμ για Ολυμπιακό και 6άδα: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Σεραφείμ για Ολυμπιακό και 6άδα: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο»

Το μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού, Κώστας Σεραφείμ, μιλώντας στον Super Sport Fm, τόνισε, ανάμεσα σε άλλα, πως οι μαυροπράσινοι μπορούν να αντέξουν στην 6άδα και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν έχεις μια σταθερή διοίκηση.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα: «Δεν αφήνει κανένα  ευχαριστημένο ο ένας βαθμός αλλά όπως είπε ο προπονητής μας δεν υπογράψαμε συμβόλαιο με τη νίκη».

Για το γεγονός πως αν κέρδιζαν θα ήταν κοντά στις πρώτες θέσεις: «Οι διαφορές είναι μικρές και πρέπει κάθε εβδομάδα να είμαστε έτοιμοι για να παρουσιάζουμε το ποδόσφαιρο που συνηθίσαμε να παρουσιάζουμε. Θα πω κάτι. Πρώτα μπουσουλάς, μετά κάνεις μικρά βήματα, μετά τρέχεις και μετά κάνεις το σπριντ. Ξέρουμε τις δυσκολίες και θέλουμε να είμαστε προσγειωμένοι και σοβαροί».

Αν θα αντέξει στην πρώτη 6άδα ο Ολυμπιακός: «Πιστεύω στο ρόστερ και έχουμε και βάθος. Με τη Νέα Σαλαμίνα έλειψαν πέντε βασικοί ποδοσφαιριστές, ο Μάντζης, ο Ζαχαρίου, ο Κα, ο Σάλι και είχαμε αυτή την παρουσία ειδικά στο α΄ ημίχρονο. Από την εμπειρία που έχω στα διοικητικά του σωματείου, παρά το ότι πολλά εξαρτώνται από το οικονομικό, μέσα από σωστό προγραμματισμό και ένα πλάνο στο οποίο να είσαι πιστός χωρίς να θέλεις επιτυχία από την μια μέρα στην άλλη και με μια σταθερή διοίκηση μπορείς να πετύχεις πολύ περισσότερα από άλλη ομάδα που θα κάνει τεράστια μπάτζετ χωρίς σταθερές διοικήσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

Για τον Φαν Κέσελ και τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μέχρι το ματς με το ΑΠΟΕΛ υπάρχουν ακόμα 12 μέρες. Ευελπιστούμε ότι οι τραυματίες θα αγωνιστούν. Ο Φαν Κένσελ αναχώρησε για την Εθνική του, θα εξεταστεί και από τους γιατρούς εκεί. Σε συνομιλία που είχα χθες μαζί του, θεωρεί ότι σε 3-4 μέρες θα είναι καλά. Δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά κρατάμε μικρό καλάθι και περιμένουμε να μας ξεκαθαρίσει την γνωμάτευση των γιατρών της Εθνικής του. Ο Μιχαήλ και ο Ανδρέου είναι με τις Εθνικές, κλήθηκε και ο Χαραλάμπους και με τέσσερις απουσίες συν τους τραυματίες είναι δύσκολο. Ο Κα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. Ο Σαμπίνια θα εκτίσει την ποινή του με το ΑΠΟΕΛ».

The post Σεραφείμ για Ολυμπιακό και 6άδα: «Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top