Αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ: Φεύγει για Αίγυπτο με Τραμετσάνι – Επιστροφή Χρίστου Σωτηρίου

Αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ: Φεύγει για Αίγυπτο με Τραμετσάνι – Επιστροφή Χρίστου Σωτηρίου

Εξελίξεις όσον αφορά τον γυμναστή της ομάδας στον ΑΠΟΕΛ.

Ο μέχρι πρότεινος γυμναστής, Παύλος Κίναν, θα ακολουθήσει τον Πάολο Τραμετσάνι στην Αίγυπτο και ένας παλιός γνώριμος θα τον αντικαταστήσει.

Ο λόγος για τον Χρίστο Σωτηρίου, ο οποίος έφυγε από τους γαλαζοκίτρινους μαζί με τον Τόζα Σάμπουριτς και Γιώργο Κωστή πηγαίνοντας στην Κίνα, όμως, «σμίγει» ξανά με την ομάδα καθώς τώρα επιστρέφει στον «Αρχάγγελο».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σωτηρίου ήταν και παλιά στον ΑΠΟΕΛ.

 

The post Αλλαγές στον ΑΠΟΕΛ: Φεύγει για Αίγυπτο με Τραμετσάνι – Επιστροφή Χρίστου Σωτηρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE