«Πυρά» προς Υπ. Υγείας για την απαγόρευση προπονήσεων: «Το λιγότερο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…»

«Πυρά» προς Υπ. Υγείας για την απαγόρευση προπονήσεων: «Το λιγότερο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…»

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη με πυρά προς τον Υπουργεό Υγείας για την απαγόρευση προπονήσεων.

Αναλυτικά:

Διερωτάται ο κόσμος γιατί φέτος έχουμε τόσους πολλούς τραυματισμους ,είναι απλό.
Τα πολλά και σε σύντομο χρονικό διάστημα παιχνίδια κάνουν αδύνατη την σωστή αποκατάσταση των αθλητών.
Η απαγόρευση των προπονήσεων δήθεν για προφύλαξη της υγείας των αθλητών ειναι το λιγότερο ΥΠΟΚΡΙΣΊΑ, δηλώνει την ανεπάρκεια και την άγνοια αυτών που περνούν τις αποφάσεις.
Είναι η ωρα να ακούσετε τους αθλητές.
Έχουμε υποχρέωση και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προστασία της ψυχικής και σωματικής υγειας των αθλητών κυριε @Ιωάννου.

The post «Πυρά» προς Υπ. Υγείας για την απαγόρευση προπονήσεων: «Το λιγότερο ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE