ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Οι έντονες βροχοπτώσεις στη Λευκωσία, στη Λάρνακα και στην περιοχή Πρωταρά έφεραν και προβλήματα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δεχθεί αρκετές κλήσεις για βοήθεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, οι Πυροσβεστικοί Σταθμού Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε δέκα κλήσεις, οι Σταθμοί Λάρνακας σε πέντε και μία ο Σταθμός Αμμοχώστου.

Στη Λευκωσία οι ανταποκρίσεις σε περιοχές της Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Γερίου, αφορούσαν άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων, περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροών), άντληση νερού από υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, πτώση/μετακίνηση δέντρου. Εργάστηκαν, όπως σημειώεται, δύο συνεργεία από τους σταθμούς στην Ακρόπολη και το Καϊμακλί.
 
Στη Λάρνακα ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις στην πόλη της Λάρνακας, στη Φανερωμένη και στα Λειβάδια για άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων και δύο ρυμουλκήσεις ακινητοποιημένων οχημάτων. Εργάστηκαν τρία συνεργεία από τους σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινης. 
 
Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε μία κλήση για άντληση νερού από υπόγειο χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top