Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Οι έντονες βροχοπτώσεις στη Λευκωσία, στη Λάρνακα και στην περιοχή Πρωταρά έφεραν και προβλήματα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δεχθεί αρκετές κλήσεις για βοήθεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, οι Πυροσβεστικοί Σταθμού Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε δέκα κλήσεις, οι Σταθμοί Λάρνακας σε πέντε και μία ο Σταθμός Αμμοχώστου.

Στη Λευκωσία οι ανταποκρίσεις σε περιοχές της Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Γερίου, αφορούσαν άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων, περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροών), άντληση νερού από υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, πτώση/μετακίνηση δέντρου. Εργάστηκαν, όπως σημειώεται, δύο συνεργεία από τους σταθμούς στην Ακρόπολη και το Καϊμακλί.
 
Στη Λάρνακα ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις στην πόλη της Λάρνακας, στη Φανερωμένη και στα Λειβάδια για άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων και δύο ρυμουλκήσεις ακινητοποιημένων οχημάτων. Εργάστηκαν τρία συνεργεία από τους σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινης. 
 
Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε μία κλήση για άντληση νερού από υπόγειο χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE