Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Η έντονη βροχόπτωση έφερε πολλές κλήσεις στην Πυροσβεστική

Οι έντονες βροχοπτώσεις στη Λευκωσία, στη Λάρνακα και στην περιοχή Πρωταρά έφεραν και προβλήματα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία να δεχθεί αρκετές κλήσεις για βοήθεια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή της, οι Πυροσβεστικοί Σταθμού Λευκωσίας ανταποκρίθηκαν σε δέκα κλήσεις, οι Σταθμοί Λάρνακας σε πέντε και μία ο Σταθμός Αμμοχώστου.

Στη Λευκωσία οι ανταποκρίσεις σε περιοχές της Λευκωσίας, Στροβόλου, Αγλαντζιάς, Γερίου, αφορούσαν άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων, περίσωση περιουσίας (άνοιγμα υδρορροών), άντληση νερού από υπόγειο χώρο πολυκατοικίας, πτώση/μετακίνηση δέντρου. Εργάστηκαν, όπως σημειώεται, δύο συνεργεία από τους σταθμούς στην Ακρόπολη και το Καϊμακλί.
 
Στη Λάρνακα ανταποκρίθηκαν σε κλήσεις στην πόλη της Λάρνακας, στη Φανερωμένη και στα Λειβάδια για άνοιγμα οχετών φρεατίων όμβριων υδάτων και δύο ρυμουλκήσεις ακινητοποιημένων οχημάτων. Εργάστηκαν τρία συνεργεία από τους σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινης. 
 
Ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου ανταποκρίθηκε σε μία κλήση για άντληση νερού από υπόγειο χώρο στάθμευσης διαμερισμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.