ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με λήψη δυναμικών μέτρων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου

Με λήψη δυναμικών μέτρων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου

Mε λήψη δυναμικών μέτρων προειδοποιούν οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, με αίτημα τους την άμεση μετακίνηση του Θαλάμου Βραχείας Νοσηλείας υπόπτων περιστατικών Covid-19 από το χώρο του ΤΑΕΠ, καθώς και άμεση μετακίνηση του ιατρείου επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid-19 ακριβώς έξω από το ΤΑΕΠ. 

Επί του θέματος το ιατρικό προσωπικό του ΤΑΕΠ του ΓΝ Πάφου πραγματοποίησε έκτακτη συνεδρία, στην παρουσία εκπροσώπου της Συντεχνίας, στο πλαίσιο της οποίας αποφάσισαν την αποστολή επιστολής στον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του ΟΚΥπΥ για άμεση μετακίνηση του θαλάμου βραχείας νοσηλείας υπόπτων περιστατικών covid-19 από τον χώρο του ΤΑΕΠ, καθώς ο χώρος είναι ακατάλληλος και δεν πληροί κανένα επιδημιολογικό κριτήριο.

Επισημαίνουν δε πως είναι θέμα χρόνου η διασπορά του ιού, ενώ προειδοποιούν για το ενδεχόμενο να νοσήσουν ή ακόμη και να καταλήξουν συνάδελφοί τους, όπως συμβαίνει στην Ελλάδα.

Ζητούν επίσης την άμεση μετακίνηση του ιατρείου επιβεβαιωμένων περιστατικών Covid πλησίον του ΤΑΕΠ καθώς, όπως λένε, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο διασποράς του ιού.

Εκφράζουν δε την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι οι Νοσηλευτικές Υπηρεσίες αναγκάζουν τους Νοσηλευτές του ΤΑΕΠ να καλύπτουν και άλλα τμήματα, με αποτέλεσμα να εργάζονται διπλές βάρδιες και να είναι εξουθενωμένοι.

Έδωσαν προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 20/11/2020 να διορθωθούν όλα τα πιο πάνω, διαφορετικά, όπως αναφέρουν, η λήψη δυναμικών μέτρων θα είναι μονόδρομος.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top