ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΕΙΩΝ: Αυτά είναι τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν μετά την έφοδο και τα όσα εντοπίστηκαν

ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΦΑΓΕΙΩΝ: Αυτά είναι τα πρόστιμα που καλούνται να πληρώσουν μετά την έφοδο και τα όσα εντοπίστηκαν

Μεταξύ των ωρών 9.30π.μ.–3.30μ.μ της Τετάρτης 18/11, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης του Αρχηγείου Αστυνομίας, σε συνεργασία με το επαρχιακό γραφείο Εργασίας Λευκωσίας, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση σε δύο σφαγεία στην επαρχία Λευκωσίας.


Κατά τη διάρκεια των ελέγχων στο πρώτο σφαγείο, εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων να εργάζονται παράνομα τρεις (3) αλλοδαποί, αιτητές ασύλου, παραβιάζοντας τους όρους της άδειας παραμονής τους. Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Επίσης, συνελήφθη ο 65χρονος ιδιοκτήτης του σφαγείου, ο οποίος ήταν παρών στην έρευνα, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εργοδότησης των πιο πάνω προσώπων. Επίσης, εντοπίστηκαν να εργάζονται τέσσερις (4) ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι δεν είχαν δηλώσει τη σχετική εργοδότηση τους στο γραφείο εργασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε αστυνομικό σταθμό, ενώ στον 65χρονο επιδόθηκε από το γραφείο εργασίας, ειδοποίηση επίδοσης διοικητικού προστίμου ύψους €24,500.

Στο δεύτερο σφαγείο μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν έξι (6) αλλοδαποί να εργάζονται παράνομα παραβιάζοντας τους όρους της άδειας παραμονής τους (οι πέντε είναι αιτητές ασύλου και ο ένας φοιτητής). Παρών στο σφαγείο ήταν και ο ιδιοκτήτης του ηλικίας 49 ετών, ο οποίος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης εργοδότησης.

Επίσης εντοπίστηκαν να εργάζονται τρεις (3) ευρωπαίοι πολίτες οι οποίοι δεν είχαν δηλώσει τη σχετική εργοδότηση τους στο γραφείο εργασίας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σε αστυνομικό σταθμό, ενώ στον 49χρονο επιδόθηκε από το γραφείο εργασίας ειδοποίηση επίδοσης διοικητικού προστίμου ύψους €35,000.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top