ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

Ανακοινώνεται ο θάνατος άντρα ασθενούς με COVID-19, ηλικίας 87 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 44, 28 άντρες (64%) και 16 γυναίκες (36%), με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν σήμερα συνολικά 9,527 τεστ για ανίχνευση της νόσου COVID-19.

Διαβάστε ολόκληρη την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE