ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιωάννου: «Η ΑΕΛ μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα»

Ιωάννου: «Η ΑΕΛ μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα»

Η παλιά δόξα της ΑΕΛ, Άκης Ιωάννου, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, τόνισε πως με μια νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, μπορεί να βλέπει μακριά η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ.

Όλα όσα είπε:

Η αρχική τοποθέτηση: «Το παιχνίδι είναι μονό και περιορίζονται οι πιθανότητες. Βλέποντας την ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο, θεωρώ ότι μπορεί να περάσει η ομάδα το εμπόδιο της ΑΕΚ. Γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα, η οποία είναι δεμένη. Φάνηκε και κόντρα στην Ανόρθωση αυτό. Αν δώσει συνέχεια, θα μπορεί να προκριθεί».

Για το ότι θα κάνει αλλαγές στην 11άδα: «Αυτός ξέρει καλύτερα. Η ΑΕΛ δεν στηρίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο και αυτό θα μετρήσει».

Για τις απουσίες: «Είναι μια ευκαιρία για αυτούς που θα αγωνιστούν, να διατηρήσουν τη θέση τους στην 11άδα».

Αν αυτή η ΑΕΛ είναι ομάδα του προπονητή: «Σίγουρα. Είναι δημιούργημα του Ντούσαν η ΑΕΛ. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι έχει βάλει τη δική του σφραγίδα».

Αν μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου η ΑΕΛ: «Καμία ομάδα δεν δείχνει σταθερότητα. Όλοι χάνουν βαθμοί. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Αν μείνει στα ψηλά τις επόμενες αγωνιστικές και μαζί με κάποιες προσθήκες τον Γενάρη, θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για τον ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα: «Αν νικήσει και τον Απόλλωνα, για ποιο λόγο να μην ελπίζω σε κάτι μεγάλο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν βλέπει μακριά και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

The post Ιωάννου: «Η ΑΕΛ μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top