ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΑΠΟΨΗ του Κούλλη Παύλου για Σωφρόνη και το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ

Η ΑΠΟΨΗ του Κούλλη Παύλου για Σωφρόνη και το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ

O πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Κούλλης Παύλου, μιλώντας στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε στον νέο προπονητή της ομάδας, Σωφρόνη Αυγουστή, αλλά και για το ρόστερ της.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Είναι μια τολμηρή και επαναστατική απόφαση. Τα τελευταία 10 χρόνια, η ΑΕΚ έχει ένα διαφορετικό μοντέλο. Ήταν πρωτοποριακός και επιτυχημένος τρόπος. Όμως όλα κάπου τελειώνουν. Νομίζω ήταν μια πολύ τολμηρή και θεωρητικά σωστά απόφαση. Θα φανεί βέβαια και στην πράξη. Έχει επέλθει η φθορά στο καθεστώς που υπήρχε με τη συγκεκριμένη αγορά και είναι μια επιπλέον πρόκληση να φέρει ο Σωφρόνης, την ομάδα, εκεί όπου όλοι θέλουν».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Είναι μια αποδεκτή απόφαση, που θα φέρει ηρεμία και κίνητρο στους ποδοσφαιριστές. Η απόφαση αυτή ήταν σωστή και θα φέρει αλλαγή σε όλο το σύστημα στην ομάδα».

Για τον Άντρο Καραπατάκη: «Αφήνει αυτούς που έχουν τα ηνία, να κάνουν τη δουλειά τους. Ο Σωφρόνης θα έχει τη στήριξη της διοίκηση και θα μπορεί να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό. Είναι μια πρόκληση και για αυτόν. Η ομάδα χρειαζόταν ένα ηλεκτροσόκ και ο Σωφρόνης θα βοηθήσει».

Για το ρόστερ: «Δεν θεωρώ ότι το φετινό ρόστερ είναι το χειρότερο. Ο Γενάρης είναι κοντά για να κάνει διορθωτικές κινήσεις. Ο Σωφρόνης θα βελτιώσει τα πράγματα στην ομάδα. Εξαρτάται και ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Έχει το γήπεδο, είναι μια υγιής ομάδα. Θα φανεί στην πράξη, αν μπορεί φέτος να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για το ότι υπήρξε συμπαίκτης με τον Σωφρόνη: «Είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Έχει δυναμισμό και αυθορμητισμό. Έχει πάθος με αυτό που κάνει. Θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο».

Για τον αποψινό αγώνα με την ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ προέρχεται από επιτυχία. Θεωρώ, όμως ότι η ΑΕΚ θα είναι πιο έτοιμη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, επειδή θα δώσει κίνητρο και ενέργεια στην ομάδα. Για τα υπόλοιπα ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα χρειαστεί χρόνος».

The post Η ΑΠΟΨΗ του Κούλλη Παύλου για Σωφρόνη και το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top