ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι αναμένεται να κάνουμε Χριστούγεννα- Τρία σενάρια στο τραπέζι- Έπεσε ακόμα και το γενικό lockdown - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Έτσι αναμένεται να κάνουμε Χριστούγεννα- Τρία σενάρια στο τραπέζι- Έπεσε ακόμα και το γενικό lockdown - ΒΙΝΤΕΟ

Την Παρασκευή 27/11 αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο «πακέτο μέτρων» από τον Υπουργό Υγείας με την Πέμπτη 26/11 να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ως προς τη λήψη των αποφάσεων μετά από συσκέψεις του Προέδρου με την επιδημιολογική ομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 στο τραπέζι έχουν πέσει τρία σενάρια από τους επιστήμονες – ακόμα και αυτό του γενικού lockdown – το οποίο θα έχει καταστροφικές συνέπειες και η Κυβέρνηση φαίνεται να έχει αποκλείσει.

Στο ρεπορτάζ της συναδέλφου Μαίρης Αυξεντίου παρουσιάζονται τα τρία σενάρια τα οποία θα «κλειδώσουν» τις επόμενες μέρες. «Έχει μπει το περίγραμμα των μέτρων» δήλωσε εξάλλου ο Υπ. Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου.

1ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Γενικό lockdown – Φαίνεται να έχει αποκλειστεί

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Άρση αποκλεισμών – Και αυτό έχει αποκλειστεί

3ο ΣΕΝΑΡΙΟ: Οριζόντια μέτρα σε όλη την Κύπρο πλην της Λεμεσού όπου εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα ενώ εκτιμάται ότι ο γεωγραφικός «αποκλεισμός» Λεμεσού και Πάφου θα καταργηθεί ενώ από το lockdown βγαίνει και η Πάφος.

Στη Λεμεσό φαίνεται να προκρίνεται η παράταση των μέτρων για άλλη μια βδομάδα τουλάχιστον ενώ το «κέρφιου» από τις 20:00 μοιάζει δύσκολο να τροποποιηθεί τουλάχιστον για την ώρα.

Δείτε το βίντεο με όλες τις πληροφορίες όπως μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top