ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Αθώος ο Ηρακλέους δύο χρόνια μετά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Αθώος ο Ηρακλέους δύο χρόνια μετά

Οριστικό τέλος μπήκε στην υπόθεση της πυρκαγιάς που κόστισε τη ζωή μιας 42χρονης γυναίκας στην μπυραρία Gosha Bar στη Λευκωσία, που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Ουσιαστικά το Κακουργιοδικείο αθώωσε τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας, Ηρακλή Ηρακλέους. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε αφορούσαν εμπρησμό, διάρρηξη και ανθρωποκτονία.

Μετά από μη ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον του, ο ιδιοκτήτης αθωώθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση 32χρονος από τη Συρία, αφού ήταν το πρόσωπο που έθεσε τη φωτιά. Παράλληλα, ποινή φυλάκισης δύο χρόνων υπεβλήθη και σε 21χρονο Ελληνοκύπριο για συνομωσία για εμπρησμό.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE