ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: «Μυρίζει» Χειμώνας - Βροχές, καταιγίδες και πιθανόν τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Τμ. Μετεωρολογίας: «Μυρίζει» Χειμώνας - Βροχές, καταιγίδες και πιθανόν τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή με το επόμενο 4ημερό να μυρίζει -επιτέλους- Χειμώνας, μιας και από τη νέα βδομάδα μπαίνουμε στο μήνα Δεκέμβριο. Η 'μινι κακοκαιρία' αναμένεται να κρατήσει τουλάχιστον μέχρι και τη Δευτέρα 30/11 σύμφωνα με το Τμ. Μετεωρολογίας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού.

Σήµερα 27/11ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και στα προσήνεµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί παγετός.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Ο καιρός από αργά το απόγευµα αναµένεται να βελτιωθεί.

Την Κυριακή θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένη βροχή.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως από το µεσηµέρι και µετά.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, µικρή άνοδο την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή την ∆ευτέρα, για να κυµανθεί λίγο πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top