ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να γίνουμε το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε»

Πετεβίνος: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να γίνουμε το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο “Αμμόχωστος” ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά:

«Είναι αλήθεια ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα κάναμε υποφερτή εμφάνιση. Σήμερα θα την χαρακτήριζα καλή την εμφάνιση, από την άποψη ότι είχαμε 90λεπτο με ισορροπημένη την απόδοση μας. Ήταν μια εικόνα από την αρχή μέχρι το τέλος που έδειχνε ότι υπήρχε μια ομάδα που ήθελε το παιχνίδι και ήταν το ΑΠΟΕΛ.

Έχει πολύ καιρό να κάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες, πέραν από τα τρία γκολ, δύο δοκάρια και άλλες φάσεις στον στόχο. Κολλήσαμε δύο νίκες, έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να γίνουμε το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε. Βήμα-βήμα, συνεχίζουμε και πρέπει να χτίσουμε πάνω στις επιτυχίες για να γίνουμε μία καλή ομάδα».

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια: «Όπως είπα και πριν από τον σημερινό αγώνα, είτε παίζαμε με τη Νέα Σαλαμίνα, είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για μας το ίδιο πράγμα είναι. Δηλαδή, πρέπει να έχουμε την ίδια στοχοπροσήλωση. Μόνο αν έχουμε καλή απόδοση, μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο πολύ ο αντίπαλος, αλλά ο εαυτός μας, να είμαστε εμείς καλά. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και την ερχόμενη εβδομάδα. Ευτυχώς υπάρχουν μέρες, σε σχέση με αυτή την εβδομάδα που είχαμε δύο παιχνίδια. Να δούμε με τα παιδιά που ήταν εκτός, πόσοι θα είναι έτοιμοι και ευελπιστώ ότι θα έχει περισσότερες επιλογές ο προπονητής από ότι σήμερα, που θα χαρακτήριζα συμβατική την αποστολή. Πάμε για να πετύχουμε τρίτη συνεχόμενη νίκη στον αγώνα με την Ομόνοια».

Για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου: «Κοιτάζουμε το μεταγραφικό παζάρι. Θα αρχίσουν τα πράγματα να γίνονται λίγο πιο ζεστά στην πορεία και αν συμβεί κάτι, θα το μάθουμε όλοι μας».

The post Πετεβίνος: «Έχουμε πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να γίνουμε το ΑΠΟΕΛ που θέλουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top