ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Φέτος είναι αλλιώς – Ο 7ος με τον 8ο και το σκηνικό ένα χρόνο πριν!

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Φέτος είναι αλλιώς – Ο 7ος με τον 8ο και το σκηνικό ένα χρόνο πριν!

Ένα χρόνο πριν το ματς μεταξύ Ομόνοιας και ΑΠΟΕΛ για τον Α’ γύρο ήταν ντέρμπι κορυφής όμως φέτος παίζει ο 7ος με τον 8ο!

Πως τα φέρνει η μοίρα καμιά φορά… Ένα χρόνο πριν στις 2 Δεκεμβρίου 2019 η Ομόνοια υποδεχόταν τον ΑΠΟΕΛ όντας πρώτη μετά από 10 αγωνιστικές μαζί με την Ανόρθωση με 21 βαθμούς. Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονταν στην 3η θέση με 17 βαθμούς και το ντέρμπι μύριζε κάτι από τα παλιά.

Τελικά έμεινε στο 0-0 με το χαμένο πέναλτι του Ντε Βινσέντι στο τέλος και δεν άλλαξαν και πολλά.

Τώρα ένα χρόνο μετά οι δύο αιώνιοι ετοιμάζονται να συναντηθούν στις 7 Δεκεμβρίου σε συνθήκες… κορωνοϊού και με την πλάτη στον τοίχο.

Η Ομόνοια είναι 7η με 17 βαθμούς σε 11 αγώνες ενώ προέρχεται από 5 συνεχόμενες γκέλες (3 ισοπαλίες, 2 ήττες) με μικρομεσαίες ομάδες! Ο ΑΠΟΕΛ από την άλλη αν και έχει δύο συνεχόμενες νίκες με Δόξα και Σαλαμίνα είναι 8ος με 12 ματς και μόλις 4 νίκες και 16 βαθμούς στον φετινό μαραθώνιο…

Όπως καταλαβαίνετε το επερχόμενο ντέρμπι αιωνίων μπορεί να μην είναι ντέρμπι κορυφής όμως σίγουρα παίζονται πολλά και για τις δύο ομάδες που θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση τους. Και τι πιο ιδανικό να την αρχίσουν με νίκη κόντρα στον αιώνιο…

 

The post ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Φέτος είναι αλλιώς – Ο 7ος με τον 8ο και το σκηνικό ένα χρόνο πριν! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top