ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κραυγή απόγνωσης από Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων: 'Κάποιες επιχειρήσεις ξεπέρασαν τα όρια αντοχών' - Ο ρόλος της γυμναστικής στην καλή ψυχολογία

Κραυγή απόγνωσης από Ιδιοκτήτες Γυμναστηρίων: 'Κάποιες επιχειρήσεις ξεπέρασαν τα όρια αντοχών' - Ο ρόλος της γυμναστικής στην καλή ψυχολογία

Σε οριακή κατάσταση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Σιεκκερή να τονίζει πως για κάποιους επιχειρηματίες ήδη η κατάσταση έχει ξεπεράσει αυτό που μπορούν να αντέξουν.

Σημειώνουμε πως σήμερα Τετάρτη (02/12) υπήρξε συνάντηση της ΕΔΕΚ και του Προέδρου του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, κ. Μιχάλη Σιεκκερή, όπου τονίστηκε εκ μέρους της ΕΔΕΚ, πώς «αναλαμβάνουμε την δημόσια ευθύνη να στηρίξουμε ακριβώς αρκετές από τις δικαιολογημένες προτάσεις τις οποίες έχει ο Σύνδεσμος. Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τομέας έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό λόγω της πανδημίας και των μέτρων τα οποία έχει λάβει η κυβέρνηση».

Tα οφέλη της γυμναστικής εν καιρώ πανδημίας

Πρόσθεσε δε πως «είναι ένας τομέας ο οποίος έχει μια σημαντική συμβολή όχι σε ζητήματα απλά και μόνο άθλησης, αλλά και στον τομέα της ιατρικής, κυρίως στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και στην βελτίωση της ψυχολογίας του ατόμου αλλά και στην συμβολή στην καταπολέμηση διαφόρων παθήσεων».

Κραυγή απόγνωσης από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων, κ. Μιχάλη Σιεκκερή, ο οποίος ενημέρωσε πως γίνεται προσπάθεια να διαβουλευτούν με όλα τα κόμματα, με σκοπό να προωθηθούν τα αιτήματα του συνδέσμου.

Ευχαρίστησε δε τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο ο οποίος δέχθηκε να τους συναντήσει άμεσα.
Όπως ανέφερε, τα θέματα του κλάδου των γυμναστηρίων είναι πολλά και αφορούν τόσο την παροντική λειτουργία τους, όσο και την λειτουργία της επόμενης μέρας.

«Για να ξεκινήσει ένας κλάδος να δουλεύει μετά από ένα χρόνο μη λειτουργίας, όπου μόνο στους 5 μήνες λειτουργούσε με περιοριστικά μέτρα και χωρητικότητα μόνο 30%, δεν χρειάζεσαι να είσαι οικονομολόγος για να κατανοήσεις ότι αυτές οι επιχειρήσεις βρίσκονται στα όριά τους, ενδεχομένως και να τα έχουν ξεπεράσει», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, επισημάνθηκε πως τα γυμναστήρια έχουν αρκετά υψηλά ενοίκια και μεγάλο κόστος λειτουργίας, καθώς προνοούν και μεγάλες επενδύσεις με κοστοβόρα μηχανήματα κοκ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top