LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συγκίνηση on air για τον Snik Όλα όσα είπε!

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η συγκίνηση on air για τον Snik Όλα όσα είπε!

DATA[

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για τον σύντροφό της, τον Snik στον αέρα της εκπομπής, Pop Up και συγκινήθηκε. Ο Snik είναι και επίσημα ο Έλληνας καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στην Ελλάδα, αφού βρέθηκε στην κορυφή της λίστας της παγκόσμιας πλατφόρμας Spotify.

Η Ηλιάνα είπε γεμάτη περηφάνια για τον αγαπημένο της: ««Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Ναι, λοιπόν, παιδιά, καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify και τον κόσμο μαζί με τα views και τα streams, τα τραγούδια του ακούγονται σε 92 χώρες, καθώς είδαμε την ανάλυση του Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik, συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του, φυσικά με την υποστήριξη τα εταιρείας του.»!

Και υπογράμμισε: «Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, με τα δικά σου στούντιο, με τον δικό σου παραγωγό και με το δικό σου κουράγιο, μπράβο σου, το αξίζεις. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί».

Όταν τον λόγο πήρε η Αφροδίτη Γραμμέλη και αναφέρθηκε στον τραγουδιστή και στην κίνησή του που ανέβασε σε instastory ένα βίντεο λέγοντας «ευχαριστώ» σε όσους τον στηρίζουν και η Ηλιάνα συγκινήθηκε!

Πηγή: gossip-tv.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top