Τσιγγάρας: «Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας»

Τσιγγάρας: «Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας»

Ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Ομόνοια, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και πλήρωσε τα λάθη του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote:

«Δεν μπήκαμε καλά στη συνέχεια το βρήκαμε, κυριαρχήσαμε, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας».

Τι έφταιξε για τον ΠΑΟΚ: «Είχαμε την κατοχή, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας».

Για τις οδηγίες του Γκαρσία: «Είναι επειδή με γνωρίζει ο προπονητής και ξέρω τι θέλει, τι ζητάει».

Για το πως πρέπει να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ: «Πρέπει να συνεχίσουμε, σίγουρα υπάρχουν αυτά. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε»

Για το εάν επηρεάστηκαν από τις δηλώσεις των ανθρώπων της Ομόνοιας για ροτέισον: «Δεν νομίζω».

Πηγή: sdna.gr

The post Τσιγγάρας: «Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE