LIFESTYLE

Survivor: Αυτοί είναι οι 2 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που έδωσαν τα χέρια Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτοί είναι οι 2 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που έδωσαν τα χέρια Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

DATA[

Οι συζητήσεις για το νέο κύκλο του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει, με τα πρώτα υποψήφια ονόματα για την ομάδα των διάσημων να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους. Η Ιωάννα Τούνη και ο Τριαντάφυλλος φέρονται ως οι δύο πρώτοι παίκτες που θα αποτελέσουν παίκτες για τους celebrities του ριάλιτι επιβίωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το πέρασμά του από το Just The 2 Of Us, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αυτή τη φορά είπε το “ναι” και θα βρεθεί στην πτήση για τον Άγιο Δομίνικο. Από την πλευρά του ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη δώσει εντολή στους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν την πολύ μεγάλη έκπληξη, χτυπώντας 2 ακόμα πολύ πιο μεγάλα ονόματα από το χώρο της Showbiz, που ακόμα κι ο ένας να δεχτεί, θα δώσει τεράστια ώθηση στην τηλεθέαση.

Τα πρώτα σενάρια αναφέρουν ότι η αποστολή (παίκτες και παραγωγή) θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν 2 μέρες αργότερα και το πρώτο επεισόδιο του Survivor 4 θα προβληθεί στις 2 Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top