ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «ψυχρός» ηγέτης της Ομόνοιας – Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ του Ζόρντι… 40 μέρες μετά και η διαβολική σύμπτωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «ψυχρός» ηγέτης της Ομόνοιας – Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ του Ζόρντι… 40 μέρες μετά και η διαβολική σύμπτωση! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ήταν 25 Οκτωβρίου και το ρολόι στο ΓΣΠ έδειχνε το 84ο λεπτό με την Ομόνοια στο 0-0 με την ΕΝΠ…

Ο Ζόρντι Γκόμεθ πήρε την μπάλα, εκτέλεσε στη δεξιά γωνία του Πέτρου όμως ο Κύπριος πορτιέρο άναψε κόκκινο και το τριφύλλι έχασε δύο βαθμούς.

Σαράντα μέρες μετά και κατά διαβολική σύμπτωση και πάλι στο 84ο λεπτό η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι κόντρα στον ΠΑΟΚ με το σκορ στο 1-1. Ο αρχηγός Ζόρντι Γκόμεθ ανέλαβε την εκτέλεση και με… κρύο αίμα έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας του Ζίβκοβιτς χαρίζοντας στην Ομόνοια την πρώτη ιστορική της νίκη σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Με κρύο αίμα ο Ισπανός δεν δίστασε να πάρει ξανά την μπάλα ενώ απέδειξε πολλές φορές πως όταν καίει η μπάλα… γουστάρει και είναι ο ηγέτης του τριφυλλιού μέσα στο γήπεδο. Αν και ψυχρός στις αντιδράσεις του, αφού αν προσέξετε ακόμη και στο γκολ που έβαλε από το κέντρο με την Αΐντχόφεν, το πανηγύρισε σαν να είναι ακόμη μια μέρα στη δουλειά…

Η εξιλέωση, λοιπόν, του Γκόμεθ από τα 11 βήματα ήρθε στο καλύτερο σημείο μετά από 9 ματς χωρίς νίκη και λίγες μέρες πριν το αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισπανός μέσος εκτέλεσε άλλα δύο πέναλτι φέτος και ήταν εύστοχα. Ένα μέσα στην Πολωνία για το 1-0 κόντρα στη Λέγκια ενώ σκόραρε πρώτος και στην ιστορική διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Σύνολο δηλαδή 4 πέναλτι με τα 3 εύστοχα.

Δείτε τα πέναλτι του Ζόρντι:

Στο 4:38 το χαμένο με ΕΝΠ:

Το πέναλτι με Λέγκια:

Στο 7:35 με Ερυθρό:

Τα στιγμιότυπα με ΠΑΟΚ:

The post Ο «ψυχρός» ηγέτης της Ομόνοιας – Η ΕΞΙΛΕΩΣΗ του Ζόρντι… 40 μέρες μετά και η διαβολική σύμπτωση! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top