LIFESTYLE

Ανδρέας Μικρούτσικος: ‘Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω’ -ΒΙΝΤΕΟ

Ανδρέας Μικρούτσικος: ‘Αν ενοχλεί η παρουσία μου μπορώ να αποχωρήσω’ -ΒΙΝΤΕΟ

Η πολύ αυστηρή κριτική που άσκησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον Δημήτρη Κεχαγιά και το γεγονός ότι είπε πως αν ήταν ο Big Brother θα τον είχε αποβάλλει, φαίνεται πως δεν άρεσε στους ανθρώπους της παραγωγής του σόου.

Ο παρουσιαστής μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Δημήτρη Κεχαγιά και έπειτα από ερωτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη απαντούσε πως δεν ήθελε να σχολιάσει τίποτα.

Στη συνέχεια πήρε ωστόσο τον λόγο και εξήγησε: «Θα φανεί παρεξηγήσιμο ότι δεν θέλω να σχολιάσω. Ξέρετε ότι έχω να πω και για έναν χρόνο. Εγώ δεν έχω τίποτα με τα παιδιά. Ασκώ κριτική αλλά βαθιά μέσα μου έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου κι έχω τρυφερή σχέση κι ας είμαι καυστικός. Κανέναν δεν βλέπω αρνητικά, αλλά είναι συμπεριφορές που πρέπει αν καυτηριάσω. Αυτό σημαίνει αν έτσι όπως κρίνω και αυτά που λέω, ενοχλούν κάποιους, υπάρχει κι αυτή η άποψη. Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Αν ενοχλούνται κάποιοι και μάλιστα, αν ενοχλούνται πολύ, μπορώ να διευκολύνω. Εγώ έρθει σε αυτήν την εκπομπή για να διευκολύνω, να ανοίγω πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι. Αν ενοχλεί η παρουσία μου, μπορώ να πάρω τον Κεχαγιά και να αποχωρήσουμε κι οι δύο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, δεν το λέω με κακία.

Δηλαδή αν δημιουργώ πρόβλημα, γιατί δημιούργησα πρόβλημα με αυτά που είπα πριν, μπορώ να το κάνω ευχαρίστως και με τα πιο γλυκά συναισθήματα απέναντι στους συνεργάτες μου. Καταλαβαίνω ότι ο τρόπος μου μπορεί να μην ταιριάζει. Το λέω. Ούτε πάω να κλέψω την δόξα κανενός ούτε την στενοχώρια του παιδιού. Δεν είμαι εγώ για light, ούτε για ψευτο-ισορροπίες. Θέλω έναν σεβασμό. Ανοιχτό το θέμα, δικό σας το θέμα. Κατά τα άλλα, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα» είπε μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος Από την άλλη ο Χάρης Βαρθακούρης παρενέβη και στήριξε δημόσια τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top