ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μια Κυρία ΧΑΜΕΝΗ στο Μακάρειο – Τα… πειράματα του Τιμούρ και το ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ

Μια Κυρία ΧΑΜΕΝΗ στο Μακάρειο – Τα… πειράματα του Τιμούρ και το ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ

Τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Ανόρθωση που κινδυνεύει να πέσει από την κορυφή…

Η προβληματική εικόνα που παρουσίασε η Κυρία στο Μακάρειο με τη Δόξα, αυτή τη φορά της στοίχισε και η Ανόρθωση δέχθηκε την πρώτη της ήττα σε αγώνα που δεν ήταν ντέρμπι. Οι προηγούμενες δύο ήταν κόντρα σε Απόλλων και ΑΕΛ όμως πλέον αυτή η ήττα φανέρωσε τα προβήματα που είχαν διαφανεί εδώ και λίγες αγωνιστικές.

Δυσκολία στην ανάπτυξη, στη δημιουργία φάσεων και αρκετά προβλήματα στην άμυνα, αν και στο Μακάρειο η Δόξα ήταν απόλυτα ουσιαστική.

Ένα από τα θέματα είναι και οι πειραματισμοί του Κετσπάγια στα τελευταία ματς. Με την ΕΝΠ είδαμε έναν σχηματισμό 3-4-2-1 με Αρτυματά στην άμυνα και τους Μίχα-Χουσμπάουερ σε ένα ρόλο πίσω από τον φορ. Δεν βγήκε και μέχρι του ημίωρο το άλλαξε ο Τιμούρ και πήρε τη νίκη.

Κόντρα στη Δόξα είδαμε τον Μίχα στα φτερά, μια θέση η οποία φάνηκε να μην τον βολεύει και μοιράια ο Τιμούρ τον αντικατέστησε από το 36′.

Και σε ένα παιχνίδι όπου η Κυρία βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 27′, σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο δεν απείλησε σχεδόν καθόλου παρά μόνο από κάποιες στημένες φάσεις.

Στην επανάληψη μπήκε πολύ καλύτερα, έβαλε πίεση και με τον Μανιά πρωταγωνιστή σε όλες τις φάσεις μπορούσε και για την ανατροπή: Στο 48ο λεπτό ο Μανιάς με προβολή έφτασε κοντά στο γκολ, στο 50′ με προβολή ισοφάρισε σε 1-1, στο 53′ ο Ελλαδίτης και πάλι μόνος στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε να την σπρώξει μέσα και στο 55′ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε την κεφαλιά όμως δεν βρήκε στόχο.

Μετά τον επιθετικό μονόλογο του Μανιά, ήρθε το φτηνό γκολ του Μέσκα μετά το λάθος του Λόρια και… μπλακ-άουτ!

Από εκείνο το σημείο και μετά ο διακόπτης γύρισε και η πίεση που έβαλε η Ανόρθωση στα πρώτα λεπτά του Β’ ημιχρόνου χάθηκε. Από το 60′ και μετά η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έφτιαξε ούτε και μια καλή ευκαιρία και μοιραία δέχθηκε την ήττα.

Ήταν ουσιαστικά ένα παιχνίδι όπου κτύπησαν πολλά καμπανάκια για τον Τιμούρ Κετσπάγια και την ομάδα του, που καλείται να βρει τις λύσεις για να ανεβάσει την απόδοση της. Άλλωστε καλό είναι να παίρνεις αποτελέσματα όταν δεν είσαι στην καλή σου μέρα, όμως όταν δεν έχεις καλή απόδοση σε συνεχόμενα ματς τότε κάποτε θα την πάθεις.

The post Μια Κυρία ΧΑΜΕΝΗ στο Μακάρειο – Τα… πειράματα του Τιμούρ και το ΜΠΛΑΚ-ΑΟΥΤ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top