Νέα πυρά Περδίκη σε Γιολίτη – «Ενημερώθηκε από εμένα, εκτός και αν την επιστολή δεν την βλέπει η ίδια αλλά η… καθαρίστρια»

Νέα πυρά Περδίκη σε Γιολίτη – «Ενημερώθηκε από εμένα, εκτός και αν την επιστολή δεν την βλέπει η ίδια αλλά η… καθαρίστρια»

Νέα πυρά προς την κατεύθυνση της Υπουργού Δικαιοσύνης, Έμιλυς Γιολίτη, εξαπολύει ο Γιώργος Περδίκης, αναφορικά με τις άδειες οπλοφορίας πολιτικών προσώπων στην Κύπρο.

«Ενημερώθηκε η κα Γιολιτη από εμένα με επιστολή μου απο 18/11 για τις άδειες οπλοφοριας. Ήξερε. Αρα έλεγε ψέματα? Εκτός αν την επιστολή ενός βουλευτή προς την υπουργό δεν την βλέπει η ίδια αλλά η..καθαρίστρια. Ότι και να συμβαίνει η ευθύνη είναι ολη δική της   #Cyprus», αναφέρει με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Περδίκης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Περδίκης για Γιολίτη: 'Ψεύδεται και παραπληροφορεί, όσον αφορά το θέμα αδειών οπλοφορίας πολιτικών προσώπων' - ΒΙΝΤΕΟ

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο Γιώργος Περδίκης είχε προβεί σε δηλώσεις κατηγορώντας ανοιχτά την  Υπουργό ότι «ψεύδεται και παραπληροφορεί» για το εν λόγω ζήτημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE