ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Ολοκληρωμένη εμφάνιση – Φοράμε τις μάσκες και δεν φαίνεται η χαρά μας»

Δημητρίου: «Ολοκληρωμένη εμφάνιση – Φοράμε τις μάσκες και δεν φαίνεται η χαρά μας»

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης ενάντια στον Ολυμπιακό, παραχώρησε δηλώσεις.

Όλα όσα είπε:

«Τόσο ολοκληρωμένη εμφάνιση από το πρώτο λεπτό έχουμε καιρό να δούμε καιρό. Ήταν αψεγάδιαστη εμφάνιση. Ήταν το μικρότερο δυνατό σκορ στο πρώτο μέρος. Φοράμε τις μάσκες και δεν μπορεί να φανεί η χαρά μας. Μπράβο στον προπονητή και του συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση και τη νίκη. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδι. Από αύριο σκεφτόμαστε την Πάφο».

Για τον Φλοριάν και τις επιστροφές των παικτών: «Στόχος είναι να δουλέψουμε και με τις επιστροφές και με τον Τρισκόφκσι. Ο Φλοριάν ακόμα δεν είναι στο 100 τοις 100 . Είναι γεμάτο το πρόγραμμα. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Επανακτούμε τη δυναμική μας. Θεωρώ πως θα επιστρέψουν κάποιοι. Δεν θα έχουμε τον Σπόλιαριτς που τιμωρημένος, όμως θα έχουμε επιστροφές με εξαίρεση το γνωστό πρόβλημα με τον κορωνοϊό. Χαροποιήσαμε τον κόσμο που μας είδε από την τηλεόραση».

The post Δημητρίου: «Ολοκληρωμένη εμφάνιση – Φοράμε τις μάσκες και δεν φαίνεται η χαρά μας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top