ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τη ΖΗΜΙΑ η ΕΝΠ – Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και να πλησιάσει στην κορυφή ο Απόλλωνας

Για τη ΖΗΜΙΑ η ΕΝΠ – Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και να πλησιάσει στην κορυφή ο Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας διασταυρώνει τα ξίφη του με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» (16:00) για την 13η αγωνιστική, την τελευταία του πρώτου γύρου, σε ένα παιχνίδι που οι βυσσινί θα ψάξουν την έκπληξη, ενώ οι κυανόλευκοι θέλουν αντίδραση και να φτάσουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Η ομάδα του Κάρλος Φερέρ, περνάει δύσκολα αφού είναι στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς, και προερχόμενη από την ήττα με 4-2 κόντρα στην Ανόρθωση, θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της και θέλει να κάνει τη ζημιά.

Γνωρίζουν στην ΕΝΠ, πως δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια απώλειας βαθμών, όσο βρίσκονται στον πυθμένα της βαθμολογίας. Για αυτό τον λόγο, οι βυσσινί, ειδικά μέσα στην έδρα τους θα ψάξουν για τη νίκη που θα τους δώσει άλλη δυναμική, ψυχολογία και βαθμολογική ανάσα.

Από την άλλη, στον Απόλλωνα, θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι ενάντια στην ΑΕΛ και να «πιάσουν» την Κυρία στη δεύτερη θέση και τους 26 βαθμούς, ενώ παράλληλα, να φτάσουν και στο -1 από την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ. Υπενθυμίζεται πως έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Οι κυανόλευκοι γνωρίζουν τη δυσκολία του αγώνα με την ΕΝΠ, ωστόσο, πάνε με μοναδικό και αδιαπραγμάτευτο στόχο τη νίκη. «Πλήγωσε» η ήττα της περασμένης αγωνιστικής, όμως, υπάρχει πίστη πως θα βγει πιο δυνατή η ομάδα του Γιάννη Πετράκη από όλο αυτό.

Εξάλλου, άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, θέλουν να «διαγράψουν» και να αφήσουν πίσω τους το κακό αποτέλεσμα της 12ης αγωνιστικής και έχουν σκοπό να παρουσιαστούν καλύτεροι.

 

The post Για τη ΖΗΜΙΑ η ΕΝΠ – Να βγάλει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και να πλησιάσει στην κορυφή ο Απόλλωνας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top