ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μείωση κατά 9% στα 2123,9 νέα κρούσματα, κατέγραψε ο ημερήσιος μέσος όρος στο Βέλγιο

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Μείωση κατά 9% στα 2123,9 νέα κρούσματα, κατέγραψε ο ημερήσιος μέσος όρος στο Βέλγιο

Μείωση κατά 9% στα 2123,9 νέα κρούσματα, κατέγραψε ο ημερήσιος μέσος όρος στο Βέλγιο, από τις 28 Νοεμβρίου μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου σε σχέση με το προηγούμενο επταήμερο, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε το Επιστημονικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, Sciensano.

Τις τελευταίες 24 ώρες επιβεβαιώθηκαν 859 νέα κρούσματα στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων στη χώρα από την αρχή της πανδημίας είναι 592.615.

Ο αριθμός κρουσμάτων που αναλογεί σε 100.000 κατοίκους είναι 273, ενώ το τεστ θετικότητας βρίσκεται στο 8,8% (-1,1%). Ο ρυθμός αναπαραγωγής του ιού είναι στο 0,95. Κατά μέσο όρο διενεργούνται 29.814 σε ημερήσια βάση.

Οι θάνατοι έχουν φτάσει τους 17.386 , ενώ το τελευταίο 24ωρο έχουν χάσει τη ζωή τους 66 άνθρωποι. Κατά μέσο όρο 105,6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε μία εβδομάδα (-18,6%).

Ο ημερήσιος μέσος όρος εισαγωγών κατά το διάστημα από 1 μέχρι και 7 Δεκεμβρίου είναι 191,9 (-12%), ενώ χθες καταγράφηκαν 144 νέες εισαγωγές (έναντι 120 χτες). Ο μέσος όρος εμφανίζει μεν πτώση, είναι όμως πιο αυξημένος σε σχέση με χθες (188) και αυτό επιβεβαιώνει ότι τις τελευταίες μέρες οι εισαγωγές είναι περισσότερες. 

Νοσηλεύονται συνολικά 3.276 άτομα  (+63), εκ των οποίων οι 723 (-16) βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και οι 474 διασωληνωμένοι.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top