ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ζητά να ελέγξει όσα ο ίδιος τα τελευταία 6 χρόνια είχε ήδη ελέγξει ενώ προστίθεται ότι «είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει, και τόσος ο ζήλος του να λειτουργήσει ως ο πολιτικός βραχίονας του ΔΗΚΟ»
Διαβάστε αναλυτικά:
Ο Γενικός Ελεγκτής ζητά σήμερα, τον Δεκέμβρη του 2020, να ελέγξει τις δημόσιες συμβάσεις από το 2013 μέχρι και το 2020.
Ως Δημοκρατικός Συναγερμός δεν έχουμε πρόβλημα για οποιονδήποτε έλεγχο. Οφείλουμε όμως να υπογραμμίσουμε το αυτονόητο. Ότι ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης ζητά να ξανά ελέγξει τις συμβάσεις που για τα τελευταία 6 χρόνια ο ίδιος ήλεγχε.
Είναι τέτοια η φόρα που έχει πάρει, είναι τόσος ο ζήλος του να λειτουργήσει ως ο πολιτικός βραχίονας του ΔΗΚΟ που θέλει να ελέγξει ακόμη και τα ελεγμένα του. Σίγουρα δεν μπορεί να πείσει με το να αποφεύγει να ελέγξει τις συμβάσεις επί Χριστόφια και Τάσσου Παπαδόπουλου που ο ίδιος πολλάκις ισχυρίστηκε ότι πριν από αυτόν, οι έλεγχοι δήθεν ήταν τυπικοί.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις