Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού της Ομόνοιας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού της Ομόνοιας

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει για τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που πέρασαν όλοι σήμερα…

«Ενημερώνουμε πως σήμερα η ομάδα υποβλήθηκε σε έλεγχο για τη νόσο COVID-19, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της ΟΥΕΦΑ και όλα τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά» αναφέρει η επίσημη ενημέρωση.


Διαβάστε επίσης:

Πόσοι παίκτες είναι στην αποστολή Μπεργκ για τον εκτός έδρας αγώνα με Αϊντχόφεν – Το πρόγραμμα

The post Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού της Ομόνοιας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE