ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ η Αταλάντα

Διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ η Αταλάντα

CHAMPIONS LEAGUE-4ος ΟΜΙΛΟΣ-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΓΙΑΞ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 0-1

Γήπεδο: Johan Cruijff Arena

Η Αταλάντα πέρασε με 1-0 από την έδρα Άγιαξ και τσέκαρε εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο Europa θα συνεχίσει ο Αίαντας.

Το πρώτο 20λεπτο δεν είχε ρυθμό και φάσεις, με την Αταλάντα να απειλεί πρώτη στο 21’. Ο Σαπάτα κάλυψε όμορφα την μπάλα και την έστρωσε τον Ντε Ρόουν, ο όποιος με σουτ από το ύψος της περιοχής, αστόχησε,  ενώ στο 45+1’ μετά από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Άντονι από δεξιά, ο Μπρόμπεϊ πήρε την κεφαλιά αλλά ο Γκολίνι μπλόκαρε.

Η Αταλάντα γενικότερα ήταν πολύ σωστά στημένη και στο πρώτο μέρος δεν έδωσε το δικαίωμα στον Άγιαξ να απειλήσει και μάλιστα στο 60’ ο Χάτεμπουρ σέντραρε από δεξιά και ο Φρόιλερ έκανε κακό τελείωμα από κοντά.

Στο 61’ ο Πεσίνα έκανε μαγική ενέργεια και γύρισμα από αριστερά αλλά ο Μαρτίνες έκοψε προ του Σαπάτα, ενώ στο 66’ το σουτ του Πεσίνα κόντραρε στον Μαζραουί.

Στο 68’ μετά από λάθος του Ντζιμσίτι παραλίγο να γίνει η ζημιά για την Αταλάντα αλλά ο Χάτεμπουρ πρόλαβε τον Χούντελαρ, ενώ στο 74’ ο Κλάασεν βρέθηκε μόνος με τον Γκολίνι μετά από πάσα του Τάντιτς αλλά νικήθηκε από τον Ιταλό πορτιέρο.

Στο 79ο λεπτό ο Άγιαξ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Χράφενμπερχ, ενώ στο 81’ το σουτ του Μουριέλ πέρασε μόλις έξω και στο 85’ ο Φρόιλερ έβγαλε κάθετα στον Μουριέλ, που πέρασε και τον Ονανά και πλάσαρε για το 0-1.

ΑΓΙΑΞ: Ονανά, Μαζραουί, Σχουρς, Μαρτίνες (90+2’ Τίμπερ, 90+5’ Άλβαρες), Ταλιάφικο (64’ Χούντελαρ), Κλάασεν, Λαμπιάντ (63’ Εκέλενκαμπ), Χρέφενμπερχ, Μπρόμπεϊ (46’ Πρόμες), Άντονι, Τάντιτς

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Ρομέρο, Ντζιμσίτι, Τολόι, Χάτεμπουρ, Γκόζενς (79’ Παλομίνο), Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πεσίνα, Σαπάτα (79’ Μουριέλ), Γκόμες

Πηγή: www.aek365.org

The post Διπλό πρόκρισης στο Άμστερνταμ η Αταλάντα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top