ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με την αύρα του Ηλία Χαραλάμπους για ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ο Εθνικός – Πιθανή ενδεκάδα…

Με την αύρα του Ηλία Χαραλάμπους για ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ο Εθνικός – Πιθανή ενδεκάδα…

Πανέτοιμος για να κάνει… ριστάρτ στο φετινό πρωτάθλημα στο πρώτο ματς του Β΄ γύρου είναι ο Εθνικός, ο οποίος σήμερα το απόγευμα (17:00) θα αντιμετωπίσει στο “Τάσος Μάρκου” την ΕΝΠ.

Ένα αμφίρροπο γειτονικό ντέρμπι… ουραγών, το οποίο άπαντες στο Δασάκι βλέπουν σαν “τελικό” και έχουν δώσει όρκο νίκης, προκειμένου να πάρουν βαθιά ανάσα και ψυχολογική “ντόπα” ενόψει της συνέχειας, όπου οι Αχνιώτες θα προσπαθήσουν να μαζέψουν βαθμούς για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, αφού αν συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, δεν θα γλιτώσουν τον υποβιβασμό.

Κόντρα στην ΕΝΠ θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Εθνικού ο Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος προετοίμασε την ομάδα του όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά κυρίως πνευματικά, προκειμένου να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του, αφού στις λίγες μέρες που βρίσκεται στο Δασάκι, δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να περάσει τη δική του φιλοσοφία και να αφομοιώσουν οι παίκτες του τα δικά του “θέλω” στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Το θετικό για τον Κύπριο κόουτς είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα σε αυτό το κομβικό παιχνίδι, αφού επιστρέφουν οι Ντέιβισον και Χριστοφή και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι πιθανές επιλογές του στο αρχικό σχήμα:

Μπογκατίνοφ, Κυπριανού, Σάβιτς, Χριστοφή, Ντέιβισον, Χουντόμπιακ, Παπαγεωργίου, Μιγκελίτο, Ζακπά, Κονέ, Μάριος Ηλία.

The post Με την αύρα του Ηλία Χαραλάμπους για ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ο Εθνικός – Πιθανή ενδεκάδα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top