ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΥΠΡΟΣ: '΄Έχουμε μια κυβέρνηση της διαπλοκής' - Ζητά διαφάνεια ο Παπαδόπουλος για πολιτογραφήσεις

ΚΥΠΡΟΣ: '΄Έχουμε μια κυβέρνηση της διαπλοκής' - Ζητά διαφάνεια ο Παπαδόπουλος για πολιτογραφήσεις

Αντιπαραθέσεις και συνεχή πυρά εξαπολύονται ανάμεσα στους ανεξάρτητους αξιωματούχους του κράτους και τα πολιτικά κόμματα, για το ζήτημα των πολιτογραφήσεων.

Ο Πρόεδρος το ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος σε σημερινές του δηλώσεις στην εκπομπή AlphaΚαλημέρα, ζήτησε για ακόμη μια φορά διαφάνεια από την κυβέρνηση. «Ζητάμε κάτι πάρα πολύ απλό. Όλα στο φως. Η κυβέρνηση να δώσει τους φακέλους των πολιτογραφήσεων στον Γενικό Ελεγκτή, για να κάνει τον νενομισμένο έλεγχο όπως του επιβάλει το σύνταγμα.» ανάφερε χαρακτηριστικά. «Έχουμε μια κυβέρνηση της διαπλοκής, που αρνείται να κάνει αυτό το απλό πράγμα και με κάθε τρόπο, με κάθε ευκαιρία, με κάθε δικαιολογία οδηγεί τα πράγματα σε κρίση, δείχνει ότι φοβάται τη διαφάνεια, έχουν κάτι να κρύψουν και γι’ αυτό αρνούνται να δώσουν τους φακέλους»

Με επιμονή ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι δεν φοβούνται να δοθούν οι φάκελοι, διερωτώμενος γιατί η κυβέρνηση φοβάται.

Όσον αφορά το ψήφισμα του προϋπολογισμού ο κ. Παπαδόπουλος ανάφερε ότι παρά τα κενά που υπάρχουν είναι έτοιμοι να συζητήσουν τη ψήφιση του για τη σταθερότητα της οικονομίας. Όμως για να υπάρχει εμπιστοσύνη, πρέπει να υπάρχει ο απαραίτητος έλεγχος.  

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top