Κορωνοϊός: Ο «Άγιος Βασίλης» πήγε σε γηροκομείο στο Βέλγιο και κόλλησε 118 ανθρώπους

Κορωνοϊός: Ο «Άγιος Βασίλης» πήγε σε γηροκομείο στο Βέλγιο και κόλλησε 118 ανθρώπους

Μία ιστορία βγαλμένη από σενάριο ταινίας έλαβε χώρα σε γηροκομείο του Βελγίου, όταν ένας άνδρας ντυμένος σαν τον Άγιο Βασίλη έκανε επίσκεψη και κόλλησε κορωνοϊό συνολικά 118 ανθρώπους που βρίσκονταν στο γηροκομείο εκείνη την ημέρα.

Μέχρι στιγμής, στο γηροκομείο Χάμερλικ, στην κωμόπολη Μολ, εντοπίστηκαν 98 θετικά κρούσματα σε ηλικιωμένους και άλλα 20 σε υπαλλήλους, ενώ σύμφωνα με τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων, αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλα κρούσματα.

 

Η ξαφνική αύξηση των κρουσμάτων παρατηρήθηκε μία βδομάδα μετά την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη ο οποίος πήγε στο κέντρο φροντίδας προκειμένου να μοιράσει δώρα στους ηλικιωμένους, τη στιγμή που οι εξελίξεις με το εμβόλιο μοιάζουν να είναι ραγδαίες.

Ο δήμαρχος της πόλης προσπαθεί να εντοπίσει τον άνδρα και να διαπιστώσει εάν ήταν όντως θετικός στον κορωνοϊό και αν ήταν αυτός που προκάλεσε την μετάδοσή του μέσα στο γηροκομείο.

Απο: youweekly

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE