ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ με Παναγή – Η κίνηση Μπεργκ-Λουγκρίδη που λέει πολλά

Ήταν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ με Παναγή – Η κίνηση Μπεργκ-Λουγκρίδη που λέει πολλά

Δεν ήταν ιδανική η επιστροφή του Κωνσταντίνου Παναγή κάτω από τα γκολποστ της Ομόνοιας με τον Κύπριο πορτιέρο του τριφυλλιού να φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του.

Σίγουρα στο μυαλό του ο 26χρονος τερματοφύλακας αλλιώς θα τα είχε υπολογίσει όμως στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα.

Ο διεθνής Κύπριος πορτιέρο είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς από τον Οκτώβριο του 2019 και σε αγώνα με το τριφύλλι στο στήθος από τον Απρίλιο του 19′ λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού που τον κράτησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα. Από την στιγμή όμως που έλειπαν Φαμπιάνο και Κυριακίδης πήρε φανέλα βασικού και η αλήθεια είναι πως έδειχνε σκουριασμένος και αγχωμένος.

Αν και η Ομόνοια δεν έδωσε δικαιώματα στην Πάφο ήρθε μια άτυχη στιγμή στο 45ο λεπτό όπου ουσιαστικά πρώτα έχασε εύκολα την κατοχή από δική του μπαλιά και στη συνέχεια μετά από ασυνεννοησία με τους αμυντικούς του ήρθε και το γκολ. Είναι δύσκολο για τον όποιονδήποτε να επιστρέφει μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό και στην περίπτωση του Παναγή φάνηκε ξεκάθαρα.

Όπως και να έχει όμως αυτό το παιχνίδι θα βοηθήσει τον Κύπριο πορτιέρο, κάτι που επισήμανε και ο Μπεργκ, με τον Νορβηγό κόουτς να υψώνει ασπίδα προστασίας για τον παίκτη του τονίζοντας ότι είναι καλός τερματοφύλακας και έχει εμπειρία. Χαρακτηριστική μάλιστα ήταν και η κίνηση Μπεργκ και Λουγκρίδη (προπονητής τερματοφυλάκων) μετά το τέλος του αγώνα καθώς πήγαν μαζί στον Παναγή και του έδειξαν ότι τον στηρίζουν.

The post Ήταν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ με Παναγή – Η κίνηση Μπεργκ-Λουγκρίδη που λέει πολλά appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top