ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Και αυτά τα Χριστούγεννα είναι Hilton Nicosia

Και αυτά τα Χριστούγεννα είναι Hilton Nicosia

Το Ηilton Nicosia στην Έγκωμη έβαλε τα γιορτινά του και ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα.

Το ανανεωμένο ξενοδοχείο της πρωτεύουσας υποδέχεται το κοινό με ένα φανταστικό πακέτο διαμονής ενώ έχει ετοιμάσει τα καλύτερα μενού για να παραδώσει στο σπίτι σας ώστε να γεμίσει με λαχταριστές γεύσεις και χαρούμενες μυρωδιές το γιορτινό σας τραπέζι!


Για αυτούς που θέλουν μια ευχάριστη, άνετη και πολυτελή διαμονή μπορούν με μόνο €110 το βράδυ να ζήσουν όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους τους. Στην τιμή που ισχύει για δύο άτομα, περιλαμβάνεται πρόγευμα και μεσημεριανό γεύμα για την ημέρα του Boxing day και για τις άλλες γιορτινές μέρες.
Απολαύστε την άνεση των ανακαινισμένων δωματίων του Ηilton Nicosia, ζήστε μια απίθανη γαστριμαργική εμπειρία στο κυρίως εστιατόριο Anise και γευτείτε signature cocktails με θέα τους πανέμορφους κήπους του ξενοδοχείου στο Mint Bar.


Αν σκέφτεστε να κάνετε το τραπέζι στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να επιλέξετε τις outside catering υπηρεσίες του Hilton Nicosia. Διαλέξτε μέσα από ποικιλία από σαλάτες, πάστα και άλλα συνοδευτικά που βρίσκονται στο μενού. Για κυρίως πιάτα, το Hilton Nicosia μπορεί να σας ετοιμάσει σούβλα, γαλοπούλα, γκάμον και άλλα εδέσματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Κλείστε ιδανικά το γιορτινό γεύμα σας με διεθνή παραδοσιακά επιδόρπια των Χριστουγέννων όπως μελομακάρονα, buche de noel, puddings και άλλα. Ανακαλύψτε και παραγγείλετε για κατ’οίκον παράδοση όλες τις επιλογές μας στο Facebook του Hilton Nicosia ή τηλεφωνήστε στο 22695111.


Τo Hilton Nicosia λειτουργεί τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού. Παράλληλα, πάντοτε σε ταύτιση με τις υψηλές προδιαγραφές που καθορίζουν τα Hilton όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο, το ξενοδοχείο υιοθέτησε το πρόγραμμα «CleanStay». Το πρωτότυπο για τη ξενοδοχειακή βιομηχανία πρόγραμμα, διασφαλίζει με συγκεκριμένες διαδικασίες και πρωτόκολλα, την τήρηση όλων των προτύπων καθαριότητας και υγιεινής σε όλους τους χώρους και επιφάνειες του ξενοδοχείου.

Η ομάδα και το προσωπικό του Hilton Nicosia σας εύχονται ολόψυχα Καλές Γιορτές!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top