Τέσσερις Ελληνοκύπριοι πιάστηκαν την ώρα διακίνησης ουσιών – Πυροβολισμοί και 35 κιλά κάνναβης σε αποθήκες

Τέσσερις Ελληνοκύπριοι πιάστηκαν την ώρα διακίνησης ουσιών – Πυροβολισμοί και 35 κιλά κάνναβης σε αποθήκες

Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα πέρασε η Αστυνομία στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline  το μεσημέρι της Παρασκευής (18/12), πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, μετά από πληροφόρηση που έφθασε στις Αρχές για μεγάλη ποσότητα κάνναβης στην Λεμεσό.

Όπως πληροφορούμαστε οι προσπάθειες, για εντοπισμό των 35 κιλών κάνναβης και των δραστών είναι αποτέλεσμα έρευνας που ξεκίνησε προ ημερών. Μέλη της ΥΚΑΝ παρακολούθησαν και εντόπισαν τους δράστες την ώρα ανταλλαγής των ουσιών, μετά από καταδίωξη και ρίψη πυροβολισμών στο όχημα των δραστών, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 4 Ελληνοκύπριοι άνδρες ηλικιών 34, 35, 38, 43 ετών.

Τις ναρκωτικές ουσίες εντόπισαν σε αποθήκες στην Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE