Καρμιώτισσα – Ομόνοια: ΧΑΜΟΣ στο πρώτο εφτάλεπτο – VAR, χαμένο πέναλτι και ΓΚΟΛ!

Καρμιώτισσα – Ομόνοια: ΧΑΜΟΣ στο πρώτο εφτάλεπτο – VAR, χαμένο πέναλτι και ΓΚΟΛ!

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Ομόνοια έγινε ένας… χαμός.

Μόλις στο 1ο λεπτό οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ο ρεφ Γιάννης Αναστασίου δεν σφύριξε παράβαση, όμως, ο VAR ενημέρωσε τον διαιτητή να πάει να δει τη φάση και τότε υπέδειξε την άσπρη βούλα στο 4ο λεπτό.

Ο Παπουλής ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο αστόχησε, αφού το κτύπημα του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Κυριακίδη.

Παρόλα αυτά, η Ομόνοια βρήκε τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 7′ με τον Ασάντε σε κενή εστία να πλασάρει και να γράφει το 1-0, αφού πρώτα ντρίμπλαρε και τον Κυριακίδη.

The post Καρμιώτισσα – Ομόνοια: ΧΑΜΟΣ στο πρώτο εφτάλεπτο – VAR, χαμένο πέναλτι και ΓΚΟΛ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Απαντάει στο ΑΚΕΛ ο Λετυμπιώτης για ξέπλυμα «ΕΛΑΜ» από ΠτΔ - «Προσπαθεί να τον εμπλέξει σε μια πολύ πρόωρη προεκλογική περίοδο»

Κληθείς να σχολιάσει ανακοίνωση του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος «ξεπλένει» το ΕΛΑΜ σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λειτουργεί και θα εξακολουθήσει να λειτουργεί θεσμικά, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμό τον οποίον υπηρετεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE