ΛΕΜΕΣΟΣ: Νύχτα τρόμου για 56χρονη γυναίκα - Την ξύπνησε το γαύγισμα του σκύλου της - Της επιτέθηκε άνδρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νύχτα τρόμου για 56χρονη γυναίκα - Την ξύπνησε το γαύγισμα του σκύλου της - Της επιτέθηκε άνδρας

Νύχτα τρόμου για 56χρονη γυναίκα στη Λεμεσό, καθώς εντόπισε διαρρήκτη στο σπίτι της ο οποίος μάλιστα, την χτύπησε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 03:50 σήμερα Σάββατο τα ξημερώματα, 56χρονη γυναίκα στην Λεμεσό ξύπνησε από γαυγίσματα του σκύλου της.

Πήγε σε δωμάτιο του σπιτιού όπου βρήκε ύποπτο άνδρα στο εσωτερικό του. Ο άνδρας της επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές, με αποτέλεσμα να την ρίξει στο έδαφος.

Ακολούθως, ο δράστης πήγε στο υπνοδωμάτιο της γυναίκας και έκλεψε μικρό χρηματικό ποσό από το πορτοφόλι της, πέραν των 200 ευρώ, καθώς και την ταυτότητά της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό λίγα λεπτά αργότερα. Η αστυνομία μετέβη στη σκηνή όπου διαπιστώθηκε διάρρηξη.

Η γυναίκα εξετάστηκε από γιατρούς όπου διαφάνηκε πως πιθανόν να φέρει κάταγμα στη μύτη, καθώς και μώλωπες και γδαρσίματα στο πρόσωπο.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση για ληστεία, διάρρηξη και κλοπή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Κυπριακό: Φτάνει απόψε στην Κύπρο η Ολγκίν – Πότε συναντά Χριστοδουλίδη και Έρχιουρμαν – Το ραντεβού της 9ης Νοεμβρίου

Αργά το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να έχει συνάντηση την Παρασκευή με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE