Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στην αναζήτηση συμβατού δότη μυελού των οστών βρίσκεται τον τελευταίο μήνα ο Ραφαήλ Στυλιανού από τη Λεμεσό.

Παρά το γεγονός ότι η προσέλευση του κόσμου για δειγματοληψία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεν έχει εντοπιστεί κάποιος συμβατός δότης για να μπορεί ο Ραφαήλ να μεταβεί στη Γερμανία και να υποβληθεί σε μεταμόσχευση.

Ο Ραφαήλ διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία την 1η Οκτωβρίου το 2013, ενώ βρισκόταν για σπουδές στην Ελλάδα και μετέβη εσπευσμένα στην Κύπρο καταφέρνοντας να το αντιμετωπίσει με χημειοθεραπείες, επιστρέφοντας στις σπουδές του και πραγματοποιώντας τα όνειρα του.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ από το Tothemaonline.com

 

The post Συγκινεί ο Ραφαήλ από τη Λεμεσό που παλεύει δεύτερη φορά με τον καρκίνο – «Ακόμη δεν χάθηκαν οι ελπίδες μου» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE