ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προανήγγειλε μεταγραφή-ΜΠΑΜ: Απρόοπτο με το διαβατήριο του όμως θα έρθει ΚΥΠΡΟ – «Θα ρισκάρω»!

Προανήγγειλε μεταγραφή-ΜΠΑΜ: Απρόοπτο με το διαβατήριο του όμως θα έρθει ΚΥΠΡΟ – «Θα ρισκάρω»!

Ο Λούκας Φανιέρος, πρόεδρος του Ερμή, μιλώντας στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, προανήγγειλε μεταγραφή «μπαμ», ο οποίος ήρθε Κύπρο, όμως, είχε πρόβλημα με το διαβατήριο του και θα επιστρέψει.

Όλα όσα είπε: 

Για το πρόστιμο στους παίκτες: «Ήθελα να τους στείλω ένα μήνυμα ότι αυτές τις ήττες δεν τις δέχομαι έτσι».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Πήγαμε με πέντε απουσίες, θέλαμε να προφυλάξουμε κάποιους ενόψει Εθνικού. Είναι πιο σημαντικό για εμάς το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένας τελικός, παίζουμε με την ομάδα του φίλου του Κίκη και ο καλύτερος να κερδίσει»

Αν υπήρξε αντίδραση στην απόφαση της μείωσης: «Καμιά αντίδραση, όλοι αποδέχθηκαν την απόφαση. Όταν πρέπει να επιβραβεύσεις κάποιον του δίνεις πριμ και σε αποτελέσματα αρνητικά θα υπάρχει μείωση»

Για την ενίσχυση: «Η ομάδα θα φέρει τρεις επιθετικούς και έναν μέσο. Οι δύο επιθετικοί που φέραμε δεν έπαιξαν καθόλου, στηριχθήκαμε στον Ρουσιά από τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι και στον Κονέ που ήρθε για τέταρτος».

Αν είναι σε προχωρημένες επαφές με κάποιον ποδοσφαιριστή: «Ήδη προχωρήσαμε και θα έχουμε ανακοινώσεις. Φέραμε έναν παίκτη αλλά δεν κατέβηκε και στάλθηκε πίσω λόγω προβλήματος με το διαβατήριο του. Έφυγε και θα επιστρέψει. Έχει έξι μήνες να αγωνιστεί, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και θα ρισκάρω με αυτόν. Οι άλλοι θα είναι έτοιμοι, έπαιζαν μέχρι χθες. Θα πάρουμε άλλους δύο συν τον Φόλμπρεχτ που έρχεται αύριο».

Για το ποιοι θα αποχωρήσουν: «Ο Ραφίνια θα διαγραφεί, είναι συνεχόμενοι οι τραυματισμοί του. Θα μείνει να πληρώνεται ώστε να μπορεί να μας βοηθήσει του χρόνου».

Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό και αν είναι παιχνίδι των έξι βαθμών: «Των 15 βαθμών. Έχουμε τους ίδιους στόχους και ο καλύτερος να νικήσει. Είναι ποδόσφαιρο και θα δώσουμε τα πάντα γιατί Θάνατος σου η ζωή μου».

Κλείνοντας είπε: «Αν αρχίζαμε το πρωτάθλημα με την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην πορεία με το Νίκο Ανδρονίκου και μετά και αν μας έβγαιναν και οι επιθετικοί ο Ερμής θα ήταν στην 4η θέση».

The post Προανήγγειλε μεταγραφή-ΜΠΑΜ: Απρόοπτο με το διαβατήριο του όμως θα έρθει ΚΥΠΡΟ – «Θα ρισκάρω»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top