Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Αν είναι σε προχωρημένες επαφές με κάποιον ποδοσφαιριστή: «Ήδη προχωρήσαμε και θα έχουμε ανακοινώσεις. Φέραμε έναν παίκτη αλλά δεν κατέβηκε και στάλθηκε πίσω λόγω προβλήματος με το διαβατήριο του. Έφυγε και θα επιστρέψει. Έχει έξι μήνες να αγωνιστεί, είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και θα ρισκάρω με αυτόν. Οι άλλοι θα είναι έτοιμοι, έπαιζαν μέχρι χθες. Θα πάρουμε άλλους δύο συν τον Φόλμπρεχτ που έρχεται αύριο».
Για το ποιοι θα αποχωρήσουν: «Ο Ραφίνια θα διαγραφεί, είναι συνεχόμενοι οι τραυματισμοί του. Θα μείνει να πληρώνεται ώστε να μπορεί να μας βοηθήσει του χρόνου».
The post Προανήγγειλε μεταγραφή-ΜΠΑΜ: Απρόοπτο με το διαβατήριο του όμως θα έρθει ΚΥΠΡΟ – «Θα ρισκάρω»! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις