ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε το ροζ φύλλο με… «περίπατο» η ΑΕΚ απέναντι στην ουραγό ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Πήρε το ροζ φύλλο με… «περίπατο» η ΑΕΚ απέναντι στην ουραγό ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Το δέκατο ροζ φύλλο στη φετινή σεζόν πήρε η Πετρολίνα ΑΕΚ, κερδίζοντας εντός έδρας την ΑΕΛ με 87-58, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League. ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε με 20 πόντους (10 ριμπάουντ, 3 ασσίστ).

Στο 4′ η ΑΕΚ με τις δύο βολές του Ογκμπέιντε ήταν μπροστά με τέσσερις πόντους (9-5), με την ΑΕΛ στο 6′ με το τρίποντο του Τομπάζου να παίρνει κεφάλι στο σκορ (11-12).

Με καλάθια των Σνάιντερ και Ντέιβις οι γηπεδούχοι στο 8′ πήραν το προβάδισμα (15-12), ενώ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου η διαφορά μειώθηκε στον έναν πόντο, μετά το λέι απ του Φέργκιουσον (17-16).

Οι «κιτρινοπράσινοι» με επτά πόντους στο πρώτο λεπτό της δεύτερης περιόδου έκαναν το 24-16, ενώ με το τρίποντο του Μαντοβάνη στο 12′ η διαφορά έφθασε σε διψήφιο αριθμό (28-18).

Στο 17′ το καλάθι του Ντέιβις άνοιξε κι άλλο τις αποστάσεις (47-23), με τον Απολγουάιτ στο 18′ να πετυχαίνει το τελευταίο καλάθι του πρώτου ημιχρόνου (47-25).

Οι γηπεδούχοι, στο 26′, άνοιξαν ακόμη περισσότερο την ψαλίδα του σκορ με τη διαφορά να φθάνει στους 32 πόντους (66-34), όσους ήταν και με τη συμπλήρωση του τρίτου δεκαλέπτου (70-38).

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι «γαλαζοκίτρινοι» πέτυχαν 20 πόντους έναντι 17 της ΑΕΚ και μείωσαν κατά τρεις πόντους, με την ομάδα της Λάρνακας να παίρνει το ροζ φύλλο με τελικό σκορ 87-58.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-16, 47-25, 70-38, 87-58.

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος): Σνάιντερ 9, Σιζόπουλος 3 (1), Ογκμπέιντε 20, Ντέιβις 13, Γιανναράς 10 (2), Γεωργίου, Κουτούρης, Παναγιώτου 3 (1), Λουκά 8, Αλεξάνδρου 3 (1), Παντελή 8 (1), Μαντοβάνη 10 (2).

AΕΛ (Mίλαν Νίσιτς): Γκάντια-Ρόσα, Απολγουάιτ 8, Φέργκιουσον 12, Ζντράβιτς 17 (1), Πιττάκας 2, Παπαϊωάννου 3, Τομπάζος 16 (4), Κουντιαμάτ, Χανούν.

** Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα **

Πηγή: cbf.basketball

The post Πήρε το ροζ φύλλο με… «περίπατο» η ΑΕΚ απέναντι στην ουραγό ΑΕΛ (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top