ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γύρισαν σελίδα στην ΑΕΛ και σκέφτονται ΜΟΝΟ το ματς με τον Ολυμπιακό για να… ΡΕΦΑΡΟΥΝ

Γύρισαν σελίδα στην ΑΕΛ και σκέφτονται ΜΟΝΟ το ματς με τον Ολυμπιακό για να… ΡΕΦΑΡΟΥΝ

Γύρισαν σελίδα στην ΑΕΛ μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα, όπου απώλεσαν δύο πολύτιμους βαθμούς, εκφράζοντας έντονα παράπονα για τον τρόπο διαχείρισης του VAR, αλλά και για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή.

Ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά τις προηγούμενες ημέρες, οπόταν δεν χρειάζεται να ανοίξουμε ξανά το συγκεκριμένο θέμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η διοίκηση δεν έμεινε με “σταυρωμένα” τα χέρια, αλλά αντέδρασε έντονα, ελπίζοντας ότι οι φωνές της θα πιάσουν τόπο, ούτως ώστε να γίνεται από εδώ και πέρα, σωστή χρήση του VAR και όχι να υπάρχουν ανομοιόμορφες αποφάσεις που καθορίζουν αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα, στην ΑΕΛ σκέφτονται μόνο το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας (28/12) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, όπου θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες για να κάνουν βαθμολογικό άλμα και να εκμεταλλευτούν τις απώλειες βαθμών του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ προβληματίζεται για τις κλασικές ευκαιρίες που σπαταλά η ομάδα του σε κάποια παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες και προσπαθεί να βρει λύσεις.

Δεν είναι μυστικό ότι στην ΑΕΛ τα έχουν και με τον εαυτό τους για την γκέλα στο “Αμμόχωστος”, αφού ακόμα και με 10 παίκτες, θα μπορούσαν να έπαιρναν ένα άνετο διπλό, αν κατά κύριο λόγο οι Μπάμπιτς και Τόρες δεν έχαναν τα… άχαστα στο πρώτο μισό του Β΄ ημιχρόνου.

Ίσως η έλλειψη ψυχραιμίας και καθαρού μυαλού, ίσως η υπερβολική σιγουριά κάποιες φορές αλλά και η ατυχία, όποιες κι αν είναι οι αιτίες, το θέμα είναι ότι για να πετύχεις τους υψηλούς στόχους σου, δεν πρέπει να κάνεις τέτοια “δώρα” στους ανταγωνιστές σου, όπως συνέβη για παράδειγμα και στα ματς του Α΄ γύρου κόντρα σε ΑΕΚ και Πάφο, γιατί όταν γίνει η τελική σούμα, μπορεί να αποβούν καθοριστικοί αυτοί οι χαμένοι βαθμοί.

Στις προπονήσεις πάντως, γίνεται αρκετή δουλειά στα τελειώματα των φάσεων, ενώ παρά τις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα στα μετόπισθεν, ο ανασταλτικός μηχανισμός έχει βελτιωθεί σε σχέση με τον Α΄ γύρο.

Το παιχνίδι πάντως με τον φιλόδοξο και απαιτητικό Ολυμπιακό κρύβει “παγίδες”, αφού τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχουν οι “μαυροπράσινοι” λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού, μπορεί να προκαλέσουν εφησυχασμό στους παίκτες της ΑΕΛ, γι΄ αυτό και ο Ντούσαν Κέρκεζ φρόντισε να κτυπήσει το “καμπανάκι”, για να αντιμετωπίσουν άπαντες το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή, δείχνοντας τον απαιτούμενο σεβασμό σε έναν αντίπαλο που έχει ποιότητα και βάθος στο ρόστερ κα κάνει εκπληκτική πορεία.

Όσον αφορά στη μεταγραφική ενίσχυση ενόψει Ιανουαρίου, έχει ήδη γίνει μία προεργασία, αλλά επειδή σχεδόν όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν στα “θέλω” της τεχνικής ηγεσίας, οι όποιες κινήσεις γίνουν, θα είναι μετά από πολλή σκέψη και μελέτη των υπέρ και κατά της εκάστοτε προσθαφαίρεσης…

The post Γύρισαν σελίδα στην ΑΕΛ και σκέφτονται ΜΟΝΟ το ματς με τον Ολυμπιακό για να… ΡΕΦΑΡΟΥΝ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top