ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεοφυτίδης: «Η πιο μαύρη χρονιά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου – Επικρατεί… μπάχαλο με τις ακατάλληλες εγκαταστάσεις»

Νεοφυτίδης: «Η πιο μαύρη χρονιά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου – Επικρατεί… μπάχαλο με τις ακατάλληλες εγκαταστάσεις»

Στον Super Sport Fm μίλησε ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης και δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, πως αυτή η χρονιά ήταν από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου, ενώ για τις εγκαταστάσεις που είναι ακατάλληλες, υπογράμμισε πως επικρατεί ένα… μπάχαλο.

Τι είπε: 

Για το 2020: «Ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές στην ιστορία του συνδέσμου, έπρεπε να δοθούν πολλές μάχες, ακόμη είναι κρίσιμη η μάχη, ο αγώνας συνεχίζεται, θέλει υπομονή για να τελειώσουμε αυτή τη χρονιά, ήταν τραγική για το ποδόσφαιρο μας αυτή η χρονιά, ήταν η πιο μαύρη στα χρονικά του κυπριακού ποδοσφαίρου, έχουμε πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε. Υπάρχουν εγκαταστάσεις που είναι ακατάλληλες, αυτό είναι ευθύνη και της πολιτείας, όχι μόνο της Ομοσπονδίας. Γενικά υπάρχει ένα… μπάχαλο για το θέμα αυτό, με τις εγκαταστάσεις. Κυρίως το πρόβλημα έχει να κάνει με τις μικρές κατηγορίες και τον σχολικό αθλητισμό. Όταν υπάρχουν αυτά τα θέματα στην Α’ κατηγορία, φανταστείτε τι γίνεται στα υπόλοιπα. Είναι ανεπίτρεπτο ομάδες Α’ κατηγορίας να μην έχουν γήπεδα με φωτισμό για να γίνονται βραδινά παιγνίδια το καλοκαίρι».

Για το ματς του ΑΠΟΕΛ με την ΕΝΠ που ορίστηκε στις 21:00: «Υπάρχουν κάποια συμφέροντα, δεν ξέρω… είναι το VAR και η μεταφορά στο άλλο γήπεδο ίσως…»

Για την άδεια που παίρνουν τα σωματεία για τα γήπεδα Α’ κατηγορίας: «Τα καταγράψαμε αυτά τα προβλήματα, τα συζητούμε, γενικά και με την ΚΟΠ και με την Πολιτεία. Μπορούμε να πάρουμε σαν παράδειγμα το ΑΕΚ Αρένα και να το εφαρμόσουμε και σε άλλα γήπεδα. Πρέπει απ’ εκεί και πέρα να στηρίξουμε τις μικρές κατηγορίες και τις Ακαδημίες. Για να βγούμε νικητές πρέπει να δουλέψουμε με ένα εκσυγχρονισμένο πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις ανθρώπους με όραμα, θα το παλέψουμε, επισημαίνουμε τα προβλήματα και δουλειά μας είναι να τα λύνουμε, αλλά θέλουμε και τη βοήθεια της Πολιτείας».

Aν υπάρχει κάτι θετικό από τη χρονιά: «Για πρώτη φορά είδαμε κάτι τρομερό, τη συμπαράσταση αλληλεγγύης των ποδοσφαιριστών Α’ κατηγορίας προς τους συναδέλφους τους των πιο κάτω κατηγοριών. Υπάρχει η δύναμη και η θέληση του κυπριακού λαού για να βοηθά και να συμπαραστέκεται»

The post Νεοφυτίδης: «Η πιο μαύρη χρονιά στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου – Επικρατεί… μπάχαλο με τις ακατάλληλες εγκαταστάσεις» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top